MHP Bor Belediye Başkan Adayı Mustafa Tecimer mahalle toplantılarına devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Bor Toki Mahallesinde  yüzlerce kişinin katıldığı tanıtım toplantısının ardından dün de Yeni Mahalle de yoğun katılımlı bir toplantı daha yaptı.

Bor Belediyesi Yenimahalle Düğün Salonunda yapılan mahalle toplantısına yüzlerce kişi katılırken bazı vatandaşlar dışarıdan takip etmek zorunda kaldı. Aday olduğundan beri her geçen gün güç kazandığı görülen Mustafa Tecimer’in Yenimahalle toplantısı ve salonda bulunanların heyecanı göz doldurdu.

MHP YENİ KATILIMLARLA ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR
Programda ilk konuşmayı MHP Bor İlçe Başkanı Nazmi Konuş yaptı. İlçe Başkanının konuşmasının ardından alkış ve sloganlarla Bor Belediye Başkan Adayı Mustafa Tecimer sahneye davet edildi.

Mustafa Tecimer, salonda bulunan kalabalıktan memnun olarak her geçen gün bir çığ gibi büyüdüklerini, aralarına yoğun katılımlar olduğunu ve böylesi bir görüntüyü sağlayanlara ve salonda bulunan vatandaşlara teşekkürlerini ileterek konuşmasına başladı.

YAPAMAYACAĞIM PROJELERİN SÖZÜNÜ VERMİYORUM.
MHP Adayı Mustafa Tecimer;  Malumunuz bu yola çıktık. Bu yola çıkarken, çok net bir şekilde ifade ettik. Dedik ki “Sevdamız Bor” işte sevdalı olduğumuz Bor İlçemize hak ettiği hizmeti verebilmek için, bu yolda yaratılmışların en şereflisi olan insanımıza ibadet şuuru ile hizmet edebilmenin gayretindeyiz. Bu yola çıkarken evvela gönüllerin iktidarı olmaya talip olduk. Ardından da Belediyeyi yönetmeye talip olduk. Peygamberimizin buyurduğu gibi, “İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır” düşüncesinden hareket ederek bunu gerçekleştirmek için her alanda oldukça profesyonellikle yola çıktık. Ancak ekibimizin profesyonelliği  kadar yüreklere dokunan bir kadro olması da bizler için çok önemli idi. İşte sizlerle birlikte burada bir sofra kurmak istiyorum. Bu sofra dertlerimize çare olma sofrası olacak. Çünkü bizim yönetim anlayışımız, üç ana temel üzerine kuruludur. Birincisi adalettir, yönetimde adaletli olmak ilk düsturumuzdur. Çünkü tarihin her döneminde adaleti esas almış bir milletin evladı olarak bu emanetin artık sırtımızda olduğunu düşünüyorum. Onun içinde her işimizin başına adalet koyduk. Tabi ikincisi liyakat diyoruz. Hani bir işi ehline vermek sonrada iştişare etmek. İşte bugün sizlerle istişare etmek için gönül sofranıza konuk olduk” diyerek konuşmasına devam etti.

“BİRLİKTE RAHMET, AYRILIKTA AZAP VARDIR… BİR OLALIM, DİRİ OLALIM, İRİ OLALIM… !
Mustafa Tecimer;  İçinizden biri olurken, “er olduğun gibi dosdoğru ol” ilahi  tavsiye  doğrultusunda düşüncelerimizi paylaşmaya geldik. Sizlere yapamayacağım bir proje için söz vermiyorum. Söz verdiğim projeleri de yapacağımdan ve sözümden dönmeyeceğimden de emin olabilirsiniz” dedi.

TEHDİTLER BAŞLADI… ADALETLİ DAVRANACAĞIMIN SÖZÜNÜ VERİYORUM
Tecimer;  31 Mart seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi adayı Mustafa Tecimer olarak ben buradayım. Burada yine iktidarın, hükümetin adayı ve diğer adaylar da var. Buradan onlara sesleniyorum. Hastanede, belediye de  taşeron olarak  çalışanların seçim bürolarına gelmediklerinde, bu taşeron çalışanları işten çıkarmakla tehdit edildiği duyumlarını aldık. Tehditler başladı.  Oysa rızkı veren Hüda’dır, kula minnet eylemem”  sözlerini hatırlatırım. İşçilerimiz, çalışanlarımız tehdite tabi kalmasınlar. Biz geldiğimiz zaman bütün çalışanlarımıza ayrım yapmadan adaletli davranacağımızın sözünü veriyorum” dedi.

BU GÜNE KADAR GELMEYEN HİZMETLER, BUNDAN SONRA NASIL GELECEK… ADAMA SORMAZLAR MI?
Cumhur İttifakına da vurgu yapan ancak iktidarın yerel yöneticilerini de eleştirilen Mustafa Tecimer; Biliyorsunuz Cumhur İttifakı var. Bizde Milliyetçi Hareket Partisi olarak Cumhur ittifakının içindeyiz. Beraberiz, beraber seçime gidiyoruz. İktidar olduklarında Bor’a hizmet edeceklerini söylediler. Söz verilen havaalanının gelmediğini, Ecemiş Suyunun Aksaray’a gittiğini, Hızlı Trenin yavaşça yanımızdan geçtiğini, Akkaya sorununun çözülmediğini, askeri birliğin başka yere gittiğini, acaba biliyorlar mı. Bugüne kadar gelmeyen hizmetlerin, yatırımların bundan sonra nasıl getirileceğini vatandaş sormaz mı sanıyorsunuz? Borlu bu kadar uyanık değil mi? Bize anlatmasınlar…

ARKAMIZDA DEVLET VARDIR… DEVLET!...
Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyin kurmuş oldukları Cumhur İttifakının ölene kadar devam edeceğin söylerken, bizde “Beka için milli karar, cumhur için istikrar” demeye devam edeceğiz. Allah’ın izni ve siz gönül dostlarımın desteği ile 31 Mart 2019’da belediye başkanı olacağıma inancım tam. Ben Bor Belediye Başkan adayı olurken Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli beyin talimatı ve destekleri ile bu yola çıktım. Hazırlayıp sizlere sunduğumuz projelerin takipçisi ve destekçisi olacağına dair Genel Başkanımızın sözü vardır. Arkamızda Devlet vardır, Devlet!...” dedi.

Konuşması sık sık slogan ve alkışlarla kesilen Mustafa Tecimer  projelerini tek tek anlattı. Projelerini anlatan Mustafa Tecimer daha sonra Belediye Meclis Üyelerini ve İl Genel Meclis üyelerini yanına davet ederek onları tek tek tanıttı.

Konuşmaların ardından sema gösterisi yapıldı ve çeşitli ikramlarda bulunuldu.


 
Editör: TE Bilişim