İYİ Parti Niğde Belediye Başkan Adayı Mümin İnan “belediyeyi Niğde halkı ile yöneteceğiz. 31 Mart seçimleri için Her kesimin desteğini alıyoruz.  Bu destek ile birlikte kısa zaman da yani 31 Mart gecesinden sonra vatandaş kendi belediyesine, özlediği yeşile, ağaca ve doğaya kavuşacak. Trafik sorunu çözülmüş bir Niğde’ye kavuşacak, Kültürel ve sosyal alanların genişletildiği bir şehir ile buluşacak. İstihdam odaklı bir yapı ile yeni bir hizmet sezonuna kavuşacak. Her konuda kendi kendine yeten bir sitem ile çalışacak belediyeye kavuşacak. Anlık çözüm ve sorunsuz biz hizmet kapısı aralanacak, bugün git yarın gel dönemi son bulacak” dedi.

İnan yaptığı açıklamada “Niğde de vatandaşlarımızı rahatsız etmeden hem ses hemde görsel kirliliği önlemek adına daha sakin bir seçim çalışması yürütüyoruz. Sabah başlamış olduğumuz ziyaretlerimiz gece gec saatlere kadar devam ediyor. Niğde’de tüm kitlelere ve insanımıza ulaşmaya çabalıyoruz. Geçmişte 2 dönem belediye başkanlığı, 1 dönem milletvekilliği görevlerini yerine getirdik. Niğde’yi bu konuda oldukça iyi biliyoruz. Halkımız ile yıllardır süren ve devam edecek olan ilişkiler kurduk. Neredeyse Niğde’de yaşayan her bir vatandaşımızla tanışır hale geldik” dedi.

BELEDİYE HİZMETLERİNDE KATILIMCI ANLAYIŞ
“İstiyoruz ki çocuklarımıza ve geleceğe yaşanılabilir, çevreye duyarlı, İYİ bir yönetimle idare edilmiş, yönetimsel alanları genişletilmiş bir Niğde oluşturma çabasındayız” diyerek sözlerine devam eden İnan “Belediye hizmetlerini,  katılımcı bir anlayış ve demokrasi ile bu şehirde yaşayan her bir bireyin görüş ve fikirlerini göz önünde bulunduracak şekilde yeniden dizayn etmeyi planlıyoruz. Çünkü bu şehri sadece makamların değil bütün halk ile yönetmesini istiyoruz. Biliyoruz ki bu şehrin geleceğini planlayan herkesimin ve herkesin bir fikri olduğu kanaatindeyiz. Bizlerde bu süreçte fikirlerimizi anlatıyoruz” diye konuştu.

HER KESİMİN DESTEĞİNİ ALIYORUZ
Niğde genelinde her kesimin ve diğer parti seçmenlerinin de desteğini aldığını belirten İnan “Aday olduğumuz günden bu yana her kesimden ve diğer siyasi partilerden oldukça önemli bir destek aldık. Bu sayede Niğde halkının ortak adayı konumundayız. Buda ayrı bir memnuniyet verici durum oluşturuyor. Buradan herkese bu konuda teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

VATANDAŞ KENDİ BELEDİYESİNE KAVUŞACAK
“Adaylık sürecinde halkımıza Mümin Başkan’ın belediyecilik hizmetlerinden memnunmusunuz” diye sorduklarında Niğde halkının sonuna kadar arkasında durduğunu söyleyen İnan “Bizim hizmetlerimiz ortadadır. Halkımıza kapılarımız hep açık olmuştur. Bundan sonrada açık olacaktır. 31 mart gecesinden itibaren bunu herkes görecektir. Ve vatandaş belediyenin yeniden kendilerine ait olduğunu bir kez daha görecek” diye konuştu.

KİMSE BELEDİYEDEN İŞİ ÇÖZÜLMEDEN GERİ DÖNMEYECEK
İnan, “Bizim belediyecilik anlayışımızda çözüm odaklı bir sistem var. Kurallar ve kanunlar çerçevesinde el veren her türlü konu hızlıca çözüme kavuşacak. Biz bunu geçmişte en güzel şekilde gerçekleştirdik. Bu hizmet şekline artırarak devam edeceğiz. Vatandaş geçmişte yani bizim dönemimizde değer görmüş ve kendi evi rahatlığıyla belediyecilik hizmetleri almıştır. Tabi bunlara bir çoğunu eklemek mümkündür fakat buna satırlar yetmez” dedi.

BU YAZ TRAFİK KARMAŞASI SON BULACAK
Niğde’nin adeta karmaşaya dönen trafiğinin öncelikli çalışmalar arasında yer aldığının altını çizen İYİ Parti Niğde Belediye Başkan Adayı Mümin İnan şöyle devam etti: “Trafik sorunu adeta şehrin içerisine her kesimden vatandaşa sorun olan bir yara olarak karşımıza çıkıyor. 31 Mart tarihinden sonra öncelik sıralamasına aldığımız en önemli çalışmalardan birisi de şehrin trafiğinin çözülmesidir. Gerek düzenli ve modern kavşaklar, gerek alternatif güzergahlar. Yer altı ve yer üstü çok katlı otoparklar, yeni yol ve sinyalizasyon gibi bir çok konuda çalışmalarımızı şimdiden tamamladık. Niğde’yi bu çıkmazdan kurtarmak bizim görevimizdir. Çevre yolu ile ilgili olarak ta önemli çalışmalar hazırladık. Bu çalışmalar doğrultusunda Niğdemiz bu yaz trafik ile ilgili bütün sorunlarından kurtulmuş olacak.”

YEMYEŞİL BİR NİĞDE HAYAL OLMAYACAK
İnan, “Bizler halkımızın özlediği ‘Yemyeşil bir Niğd’ hayalini gerçekleştireceğiz. İmar konusunda da çevresel etkiler ve faktörlerde eklenerek, doğayı şehrin içine taşımız olacağız. Ağacının bol olduğu bir şehri hayal etmekten çok gerçekleştirmeye geliyoruz. Yeşili, doğayı ve ağacı oldukça önemsiyorum. Biliyoruz ki çevremiz her geçen gün insanoğlu tarafından kirletiliyor. Hava kirliliği de artan nüfus ile birlikte artmaya devam ediyor. Kanser oranları her geçen gün artarken Niğde’de bu listede ilk sıralarda yer alıyor. Bu kirliliğin önüne şehri yeşillendirerek ağaçlandırarak geçmek mümkündür. Bizim hedefimiz şehrimizi yaşam kalitesi yüksek bir il yapmaktır” dedi.

GARİBAN DOSTU BELEDİYECİLİK
“Bu şehrin tüm bireyleri tekrar söylüyorum ki eşit muamele görmek ve hizmet almak zorundadır” Garibanın yanında olmak belediyecilik hizmetlerinin temel hizmetleri arasında er alır. Hiçbir vatandaşımızın aç yatmasına, soğuktan donmasına, çaresiz kalmasına gönlümüz razı gelmez. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza donanımlı ekiplerimiz ile ulaşmak bizim görevimiz olacaktır.

ÖĞRENCİYE EĞİTİM VE MALZEME DESTEĞİ
Eğitim ve öğretime oldukça önem verdiklerini belirten Mümin İnan “Yeni dönemde İYİ belediyecilik kapsamında Niğde de eğitim öğretim gören öğrencilere eğitim ve kırtasiye destek kapılarının sonuna kadar açılacağına değindi ve devam etti: “Çocuklarımıza Türkçe, Matematik ve yabancı dil kursları açarak onların eğitimine büyük bir katkı sağlayacağız.”
  
 
Editör: TE Bilişim