Milliyetçi Hareket Partisi tarafından düzenlenen Aday ve Proje tanıtım programı dün akşam 5 Şubat Kapalı Spor Salonunda yapıldı.

Haber ; Selim GÖKEL
Foto - Video; Yasin YURTMEN


İlginin çok büyük olduğu etkinliğe çoğunluğu genç binlerce kişi katıldı.  Etkinliğe  MHP İl Başkanı Cumali İnce,  Niğde Belediye Başkan Adayı Hakan Er, Etimesgut Belediye Başkan Yardımcısı Alaattin Sonat, Önceki dönem Niğde Belediye Başkan Adayı Fikret Çıtırgı, Ülkü Ocakları Niğde İl Başkanı Süleyman Sami Peker, bazı sivil toplum kuruluş temsilcileri ve binlerce partili katıldı.

TÜRK MİLLETİNİN BİRLİĞE ŞUANDA HER ZAMANKİNDEN DAHA ÇOK İHTİYACI VAR.
Etkinlikte ilk konuşmayı Cumali İnce yaptı. Cumali İnce konuşmasında Genel Başkanları Dr. Devlet Bahçeli’nin uyarılarını kürsüden okudu. Başkan İnce konuşmasında; İçinden geçtiğimiz bu sıkıntılı günlerde Türk Milletinin birlik ve dayanışmaya her zamankinden daha fazla ihtiyacı vardır. Çünkü millet olmanın değer ve önemi, böyle zor günlerde daha iyi anlaşılmaktadır. Cumhuriyetin kurulduğundan bu yana Türk Milliyetçiliği millet olmanın ruhu ve önemi üzerinde durmuşlar. Türk Milletini ebediyete kadar vatanını, devletini yaşatmak için mücadele etmişlerdir” dedi.

EL ELE VERECEĞİZ, GÖNÜL GÖNÜLE VERECEĞİZ… ZAFERE ULAŞACAĞIZ.
Etimesgut Belediye Başkan Yardımcısı ve 24 Haziran Seçimlerinde MHP’den aday olan Alaattin Sonat’da bir konuşma yaptı. Alaattin Sonat ; 31 Mart 2019 bir  akşamının başarısını gören bir toplum var karşımda. Allah inancınızı ve gücünüzü kaybettirmesin inşallah. Bir tane 31 Mart önümüzde, 31 Mart 2019 Ülkemiz için, Niğdemiz için önemli bir gün. Başka bir 31 Mart daha olmayacak. Ona göre hareket edelim, ona göre stratejilerimizi belirleyerek buradaki Belediye Başkan adaylarımızın zafere gitmesi için elimizden geleni yapacağız inşallah. 24 Haziran seçimlerinde Niğdemizin en ücra köşelerinde mesai arkadaşlarımızla, teşkilatlarımız ile gece gündüz çalıştık. Bu necip millet Partimize yüzde 21 oy vererek, genel başkanımızın sözünü yere düşürmedi. Gerçekten başarılı bir seçim oldu. Yüzde 21 azımsanacak bir oy değildir. Doğrudur yeni yönetim sistemi ile milletvekilliği oy hesaplamasına göre seçilemedik. Ama bu bizim başarısız olduğumuz anlamında değil. Teşkilatlarımız dim dik ayakta, heyecanlı. O seçimlerin kaldığı yerden devam ederek başta Niğde Belediyemiz olmak üzere, 29 seçim bölgesinde en çok hedefe ulaşan parti olarak Niğdemizin huzuruna çıkacağız, bayrağımızı dalgalandıracağız. Bunun için el ele vereceğiz. Gönül gönüle vereceğiz. Çalmadık kapı bırakmayacağız. Belediye başkanlarımıza hep beraber yardımcı olarak Allah’ın izniyle zafere ulaşacağız. Niğdemiz de bu heyecan var. Sizlerin gözlerinde bu ışıltı var. Gittiğimiz her yerde bunu görüyoruz. İl Başkanımızla, Belediye Başkan adaylarımızla beraber ilçelerimizi ve beldelerimizi dolaştık. Gezdiğimiz yerlerde hemşerilerimizin partimize ve adaylarımıza çok samimi  teveccühü var. En çoğunu en azından yarısı alarak ülkesine, memleketine, Niğdemize hizmet edeceğine inanıyorum. Adaylarımızı yalnız bırakmayacağız. Başkanlarımızı yalnız bırakmayacağız, özellikle Niğde Merkezde Hakan Başkanımızı yalnız bırakmayacağız ve bu seçimleri alacağız” dedi.

BİZ BİR AİLEYİZ, BU ÜLKENİN ÇİMENTOSUYUZ, HARCIYIZ…
Alaattin Sonat’tan sonra konuşma yapan Niğde Belediye Başkan Adayı Fikret Çıtırgı konuşmasında; Şurada 30 gün var. Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı iken Hakan Er’in yanında dün olduğu gibi bugüne kadar 30 Mart 2014’den beri 5 seçim geçirdi, bu altıncı seçim, altı seçimde de tüm Niğdeli şahit ki bütün adayların yanında geldim çalıştım. Aslan gibi de dik durdum. Ne oraya, gittim, ne buraya gittim. Dimdik yerinde durdum… Bizim bir özelliğimiz var, diğer siyasi partilere benzemeyiz. Biz Türküz kardeşim,  Türk yalan söylemez…  Bütün teşkilatlarımızla biz birbirimizi tanıyoruz, biz bir aileyiz. Bu devletin çimentosuyuz, harcıyız, demiriyiz… Biz Milliyetçi Türk Milletiyiz, ülkücü Türk Milletiyiz…” diyerek konuşmasını sürdürdü.

MÜCADELEMİZ TÜRK MİLLETİNİN GÜÇLENMESİDİR
Ülkü Ocakları Niğde İl Başkanı Süleyman Sami Peker’de salonda yaptığı konuşmada; Sayın Liderimiz Devlet Bahçeli Bey’in söylediği gibi,  Bu dava şehit davasıdır. Davamıza türlü türlü planlarla, ahlaksız ve aşağılık ayak oyunları ile zarar vermeye kalkanlardan Yüce Allah korumuştur. Hareketimiz üzerine mezar kurmaya kalkışan soysuzlara Ülkücü irade, dünde, bugünde, gereken cevabı vermiştir ve vermeye devam edecektir. Mücadelemiz Türk Milletinin ilerlemesi ve güçlenmesi içindir” dedi.

TÜRK MİLLİYETÇİSİ OLARAK SİZLERLE BİRLİKTE BU YOLA BAŞ KOYDUM
Milliyetçi Hareket Partisi Niğde Belediye Başkan Adayı Hakan Er ise binlerce kişinin alkışları arasında kürsüye geldi. Şiir okuyarak başladığı konuşmasında; Milliyetçi Hareket Partisine Belediye Başkanı olmak büyük şeref ve onurdur. Bizler için Milliyetçi Hareket bir sevdadır. Bu sevda yaşadığımız şehirden ülkemize oradan da  bütün Türk coğrafyasına yayılan büyük bir ülkünün adıdır. Bu ideal uğruna sizlerin bir kardeşi ve evladı olarak bende varlığını Türk Milletinin bekasına bir hareketin her kademesinde görev almış bir Türk Milliyetçisi olarak sizlerle birlikte bu yola baş koydum. Ömrümü verdiğim davama ve her sokağını, her ilçesini, her beldesini karış karış bildiğim memleketime daha faydalı olmak için sayın genel başkanımız bilge liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin emir ve müsaadeleri ile Niğde Belediye Başkanlığına aday oldum” dedi.

 MHP’DEN ADAY OLMAK MİLLETİMİZE VE PARTİMİZE SADAKATLI DAVRANMAYI GEREKTİRİR
Başkan Adayı Hakan Er konuşmasının devamında; Çocukluğumuzdan bugüne kadar bütün ömrümüzü şekillendiren ve umudumuzu diri tutmamızı sağlayan Milliyetçi Hareket Partisinden aday olmak aynı zamanda büyük iddiaları da ortaya koymayı gerekli kılar. Çünkü en başta cennet mekan başbuğumuz Alparslan Türkeş’in emanetine layık olmalıyız. Ardından bu dava ve aziz vatanımız için şehadet şerbetini içen şehitlerimize verilen söze sadık olmalıyız. Yine zindanlarda çürüyen dava arkadaşlarımıza ve idam edilen ülkücü şehitlere vefadan dolayı başarılı olmalıyız. Niğdemizde dünden bugüne üç hilalli bayrağımızı dalgalandıranların verdiği mücadeleyi daha yükseklere çıkartmalıyız. Bundan dolayı Milliyetçi Hareket Partisinden aday olmak önce ülkemiz ve milletimize sonra partimize sadakatli davranmayı gerektirir” diyerek sürdürdü.

GÖNÜLLERİN FETHİNE TALİP OLDUK!
Türk Milliyetçiliği hem kurucu ve hem kurtarıcı vasfıyla tarihe altın harflerle geçmiştir. Rahmetle andığımız milli mücadele kahramanları üzerlerine düşeni fazlasıyla yapmışlardı. Sıra bizdedir. Sıra ecdadın bu çağdaki varislerine gelmiştir. Türkiye’nin ve Türk Milletinin son yıllarda yaşadığı beka düzeyli tehditler bu ülkenin kurtarıcısı ve kurucusu olan Milliyetçilere, Ülkücülere yeni ve çok daha önemli bir görev yüklemektedir. Bugün dünden daha önemli görevlerle karşı karşıyayız. Unutmayınız ki bütün kindar gözler üzerimizdedir. Bütün dikkatler bize çevrilmiştir. Uyarsak mezarımızı kazarlar, uyuşursak zulüm oklarını fırlatırlar. Bu kapsamda önlem almalıyız, beka düzeyindeki tehditleri analiz edip lazım gelen önemli müdahaleleri hatalara düşmeden yapabilmeliyiz. İşte bizler hazırladığımız projeler ile, Belediye Meclis üyelerimiz ile, İl Genel Meclis Üyelerimiz ile partimiz ve teşkilatlarımızın bütün birimleriyle hemşerilerimize karşılıksız bir sevdayla hizmet etmek için yola çıktık. Bizler varlığını Türk Milletinin bekasına adamış bir hareketin temsilcileri olarak, yaşadığımız topraklara faydalı olmak için yola çıkmış bir ideoloji hareketiyiz. İşte ömrümüzü verdiğimiz, ekmeğini yiyip suyunu içtiğimiz, memleketimize daha faydalı olmak için Milliyetçi Hareket Partisi olarak gönüllerin fethine talip olduk” dedi.
 
 
Hakan Er konuşmasından sonra Niğde için hazırladığı üzerine iyi çalışılmış 51 Projeyi bizzat sunumu ile tanıttı. Proje tanıtımından sonra Belediye ve İl Genel Meclis Üye adayları tek tek isimleri okunarak sahneye davet edildi.

Program sanatçı Osman Öztunç ve Ali Kınık’ın birbirinden güzel parçaları seslendirdiği konser ile devam etti.


 
 

 
Editör: TE Bilişim