Cumhuriyet Halk Partisi’nden Niğde Milletvekili seçilen Ömer Fethi Gürer herkese, her kesime teşekkür etti.

1Kasım 2015 tarihinde yapılan seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi Niğde Milletvekili seçilen Ömer Fethi Gürer herkese ve her kesime teşekkür etti.

 

Niğde ilinde yoğun bir seçim çalışması sürdürdüklerini ve Niğde ilinde köyde kasaba da her yerde herkesimde sıcak bir ilgi gördüklerini ifade etti. Ve Niğde ili için yıllardır yaptıklarımızın değer bulmasından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

Endüstri Mühendisi Gazeteci Yazar Ömer Fethi Gürer seçim sonuçlarının belli olmasından sonra ilk olarak parti örgütüne bir konuşma yaptı. Ülke genelinde alınan sonucun düşündürücü olduğunu ifade etti ve Niğde parti örgütünün her kademesinde emek verenlerin yanında isimsiz kahramanlara teşekkür ediyorum” dedi.  Niğde  Milletvekili  Ömer Fethi Gürer     Babası Lütfi Gürer’in mezarını   annesi Kadriye Gürer ve Kardeşi ile ziyaret ederek dua etti. Aile  Büyüklerininde mezarlarına da ziyarette bulundu.

 

 Daha sonra  Bor ilçe örgütü ve Niğde il Örgütünü ziyaret eden Gürer  diğer ilçeleri de ziyaret etti. Gürer’in  parti örgütleri ile köy kasabaları da ziyaret edeceği de belirtildi.

 

 

Editör: TE Bilişim