Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Niğde için ayrıcalık isteyen Niğde Milletvekili Yavuz Ergun’un haklı talebine kayıtsız kalmadı.

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın düzenlediği milletvekilleri ile istişare toplantısına katılan Niğde Milletvekili Yavuz Ergun Niğde ile ilgili 2020 yılında yatırım programına alınan projeler için teşekkür etiğini ve yeni projelerin hayata geçmesi için Niğde’ye ayrıcalık istediğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Niğde’nin her daim yanında olduğunu ve bundan sonra da AK Davasından asla vazgeçmeyeceğini ifade ettiğini belirten Milletvekili Ergun; “Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bölgemizde ki sorunları dinlemek için düzenlediği istişare toplantısına katıldık, her fırsatta ilgili Bakanlarıma ilettiğimiz Niğdemizin elzem olan taleplerini Cumhurbaşkanımıza bire bir iletme imkanı bulduk.

Niğdemiz için önemli olan yatırımların biran önce hayata geçmesi için Cumhurbaşkanımızdan özel destek istedik. Niğdemizi yakından takip ettiğini ve hakkettiği yerlere gelmesi için gereken talimatları vereceğini belirtti.

Tabiki çalışmalarımızın ve her fırsatta gerçekleştirdiğimiz temaslarımızın meyvelerini toplamaya başlıyoruz. Bu sene içinde ihalesinin gerçekleştirilerek temelini atmayı planladığımız 400 Yataklı ve 35 Ünitlik Ağız ve Diş Sağlığı merkezimizin 43 Milyon TL ödeneği 2020 yatırım programına alınmış ve Resmi Gazete’de yayınlanmıştır en kısa zamanda ihaleye çıkacaktır Niğdemize hayırlı uğurlu olsun.

Bizler Niğdemiz için hemşehrilerimiz için elimizden geleni yapıyoruz, her yatırımın peşindeyiz vatandaşlarımızın birçok girişimden haberleri olmayabiliyor, bizler AK Partimizin neferleri olarak popülist bir siyaset peşinde değiliz takip ettiğimiz projeleri netleştirmeden tamamlamadan reklamını yapmak bize göre bir siyaset anlayışı değil.

Bugün Cumhurbaşkanımızla bir çok konuyu görüştük fakat sonuca ulaşmadan hayalci bir anlayışla, gerçeği yansıtmayan bilgileri kamuoyuna paylaşmak gibi bir düşüncemiz bu güne kadar olmadı bugünden sonra da asla olamaz. Olmayanı olmuş gibi göstermek bizim davamıza yakışmaz bizler bugüne kadar Ne Aldatan Olduk Ne De Aldanan Olacağız.

Cumhurbaşkanımız’a Niğdemize ve bizlere gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyoruz. Liderimizin yanında ve AK davamızın çizgisinde olamaya devam edeceğiz” dedi.

Editör: TE Bilişim