Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Olcay Kılavuz ve Niğde Ülkü Ocakları Başkanı Yasin Bulat geçtiğimiz hafta bir dizi ziyaretlerde bulundu.
 
 İlk olarak Bor ve Kemerhisar’da Ülkücülerle buluşan Kılavuz ve Bulat daha sonra burada 70’li yıllarda Bor ve Kemerhisar’da öldürülen Ülkücülerin kabirlerini ziyaret etti.
 
Öldürülen Ülkücülerin aileleri ile de görüşen Kılavuz ve Bulat daha sonra terörle mücadele de gazi olmuş Ramazan Demir’i ziyaret etti.
 
Ziyarette duygu dolu anlar yaşanırken Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Kılavuz “ Biz şehitlerimizi niçin verdiğimizi, gazilerimizin neden gazi olduğunu bilen bir neslin evlatlarıyız. Bu yüzden sizleri hiçbir zaman unutmadık, unutturmayacağız da. Terörle mücadele anlamında bu zamana kadar yüz binlerce vatan evladı can verdi. Bedenini yarım bıraktı. Ve hala bu şehitlerin neden verildiğini, gazilerin neden gazi olduğunu anlamayanlar ayrışmadan, bölünmeden, özerklik gibi kavramlardan söz ediyor. Aslında onlara en büyük cevap siz gazilerimiz ve şehitlerimizsiniz. Bu vatanın hiçbir şekilde bölünmeyeceğini ispat ettiniz. Ve bundan sonra görev başında olan Türk milletine mensubiyetten gurur duyan gençlerde aynı görevi sürdürmeye devam ediyor. Türk milletinin evlatları olarak iki dil, iki bayrak gibi saçmalıklarla bu milletin huzurunu bozmak isteyenlere cevabımız; bu millet Türk yurdunda tek bayrak altında sonsuza kadar yaşamaya devam edecektir. Buna karşı çıkanlar her zaman her yerde karşılarında bizleri bulacaktır.”dedi.
 
Editör: TE Bilişim