Kavaklıoğlu, “Ülkemizin bütünlüğümüzü bozmaya yönelik tüm çabalara karşı koyacak kadar muktedir bir ülkeyiz. Hain saldırılar nedeniyle asla zaafa düşülmeyecektir. Yılmadan, bıkmadan ve usanmadan bu hainlerin üzerine gidecek, Allah’ın izniyle, milletimizin güven ve duasıyla bu sorunu çözmek için kararlı şekilde mücadeleye devam edeceğiz” dedi.



Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi, İl Başkanı Ahmet Özmen, Ulukışla İlçe Başkanı Hacı Mehmet Büyükdikmen, Çiftehan Belediye Başkanı Göksel Akçam ve teşkilat mensuplarından oluşan AK Partililer, Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde meydana gelen patlamada şehit olan Çiftehanlı piyade uzman onbaşı Gökhan Öz'ün baba evine bir ziyaret gerçekleştirdiler. Şehit Öz’ün babası ve aile mensuplarıyla görüşen AK Partililer, ellerinden gelen desteği vermekten geri durmayacaklarını söylediler.

Ziyaret sonrası konuşan AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, hain terör örgütünün amacına ulaşmaması için birlik ve beraberliğimizin sürdürülmesi gerektiğine dikkat çekerek, terörün azmasının altında birlik ve beraberliğimizin güçlenmesinden duyulan rahatsızlık olduğunu kaydetti. Hiçbir Mehmetçiğin kanının yerde kalmayacağını ve intikamlarının alınacağını vurgulayarak hainlerin amaçlarına ulaşmaması için her kesime görev düştüğünü, Türk milletine yakışan duruşun da sergileneceğini ifade etti.

Kavaklıoğlu açıklamasını şöyle sürdürdü: “Milletimiz şehidini asla unutmaz. Bu topraklarda, Türk bayrağının altında başımız dik bir şekilde yaşayabiliyorsak bunu şehitlerimize borçluyuz. Terörden, şiddetten medet umanlar karşısında Türkiye'nin en büyük gücünün, milletin ve devletin kararlılığı, milli birlik ve beraberlik ile demokratik değerlere bağlılığıdır. En değerli varlıklarını aziz vatanımız için feda eden ailelerimizin acısını yürekten paylaşıyorum. Mukaddes vatani görevinin başındayken şehit düşen aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, eş dost yakınlarına ve milletimize sabır ve metanet diliyorum” dedi.


 

Editör: TE Bilişim