Milliyetçi Hareket Partisi Bor İlçe Başkanlığı Pınarbaşı mesire alanında il ve ilçe yönetimlerinin katıldığı “ Birlik, Beraberlik, Tanışma ve Kaynaşma Yemeği” düzenledi.


Haber : Selim GÖKEL 

MHP Bor İlçe Başkanlığı tarafından Bor Pınarbaşı mevkiinde bulunan mesire alanında “Birlik, Beraberlik, Tanışma ve Kaynaşma Yemeği” adı altında bir araya geldi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Niğde geneli il, ilçe, belde başkanları, Belediye ve İl Genel Meclis Üyeleri, kadın kolları ve gençlik kollarının katıldığı yemekte partililer bir araya geldi. Her ilçe teşkilatı için çadırlar kuruldu. Programa partililer ilgi gösterdi.

 

MHP Bor İlçe Başkanlığının organize ettiği yemeğe İl Başkanı Hakan Er, Merkez İlçe Başkanı İmdat Yağmur, Bor İlçe Başkanı Şefik Çalgın, Ulukışla İlçe Başkanı Hüseyin Avni Eren, Altunhisar  İlçe Başkanı Mehmet Ali Yaltı, Çamardı İlçe Başkanı Bilal Çınar, Çiftlik İlçe Başkanı Lütfi Taş, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, Belde Başkanları, Kadın Kolları, Ülkü Ocaklı gençler ile partililer katıldı.

 

Programda konuşmasına bütün babaların gününü kutlayarak başlayan  MHP Bor İlçe Başkanı Şefik Çalgın, yemeğe katılan ve katkıda bulunanlara teşekkür etti, hep beraber birlik ve beraberlik içinde önümüzdeki yerel seçimler de Niğde’deki bütün belediyelere talip olduklarını ve bunun  için şimdiden bütün gücümüzle çalışma yapmamızın gerektiğini söyledi.

 

İl Başkanı Hakan Er ise yaptığı konuşmada, ülkemizin içinde bulunduğu zor durumu anlatarak MHP’nin bu durumdaki tavrını izah etti. İl Başkanı Hakan Er,  Davamız var olduğundan bu yana Türkün birliği, dirliği bu kadar tehdit altında kalmamıştı. Rahmetli Başbuğumuz Alpaslan Türkeş’in işaret ettiği günler bu gündür, Ülkücü kardeşlerim, bu dava öyle bir davadır ki birilerinin, kurumların davası olmaktan çıkmış, bir milletin diriliş ve direniş savaşına dönüşmüştür. Milliyetçi Hareket Partisini zorlu günler beklemektedir. Partimizin 43 yılı aşkın verdiği mücadele yeni bir döneme girmiştir. Davamız, ülkümüz artık Türk Milletinin davası, ülküsü olma yolundadır. Davamız bizim mücadele etmemizle yaşayacaktır. Kısır çekişmeleri bir yana bırakarak… Davamızın başarılı olabilmesi için fert fert çok çalışmalıyız, herkes üzerine düşeni fazlası ile yapmalıdır. Bu ocak, dava öyle kutsal bir yerdir ki, fesat, ihanet barındırmaz… Eğer bu davayı Alilerin, Ahmetlerin, Mehmetlerin davası olarak görüyorsak gururla taşıdığımız bu üç hilalli rozetleri bırakalım. Bu dava kişilerin davası olmadı. Bizleri destekleyen partililerimize, dava arkadaşlarımıza, şehitlerimize, başbuğumuza, liderimiz Devlet Bahçeli’ye ihanet etmiş oluruz. Onun için buradaki birliğimize, beraberliğimizi partimize, ülkü ocaklarına taşıyalım gelin bir arkadaşımızı davamıza katalım. Hedefimiz 2023 Türkiye’sidir. Ben inanıyorum ki bizlerin bu günkü kararlılığı bu dava için, Niğde için milad olacak, bütün ülkücü kardeşlerimi, dava arkadaşlarımı çalışmaya, çalışmaya daha çok çalışmaya davet ediyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun, Ne Mutlu Türküm Diyene” dedi.

 

Konuşmalardan sonra, bulgur pilavı, kavurma, karpuz ve salata dan oluşan yemek konuklara sunuldu. Partililer kurulan çadırlarda sohbetler etti ve akşam saatlerinde program son bularak buradan Bor Bahçeli Kasabası belde teşkilatının açılışı için hareket edildi.

 

 

Editör: TE Bilişim