MHP Niğde İl Başkanı Nuri Ertan'ın geçtiğimiz günlerde kalp krizinden dolayı hayatını kaybetmesi üzerine boşalan Niğde İl Başkanlığı görevine  Bayram Güç getirildi. 


MHP Niğde İl Yönetim Kurulu toplantısının ardından Niğde Belediye Başkan Adayı Fikret Çıtırgı sosyal  paylaşım sitelerinden  yaptığı açıklamada " İl Yönetim kurulu rahmetli Nuri Ertan başkandan boşalan il başkanlığı makamına sayın Bayram Güç'beyi ittifakla seçmiştir, hayırlı olsun" dedi.


MHP Niğde İl Başkanlığına seçilen Bayram Güç ise ; MHP Niğde İL Başkanlığı görevine beni layık gören başta yönetim kurulu olmak üzere tüm dava arkadaşlarıma,dostlarıma yürekten teşekkür eder davamızın YÜCE TÜRK MİLLETİNE hayırlı olmasını YÜCE RABBİMDEN tüm kalbimle temenni eder, tÜm DOST ve SEVDİKLERİMDEN ALLAH RAZI OLSUN" şeklinde bir açıklama da bulundu. 


Diğer yandan, merhum Nuri Ertan için gerek ailesine gerekse MHP İl Başkanlığına taziye ziyaretleri sürüyor. Niğde'deki bir çok siyasi parti, sivil toplum kuruluşları taziye ziyaretinde bulundular. MHPlilerin ve ailesinin acılarını paylaştılar. 


MHP Niğde İl Başkanı Bayram GÜÇ'e başarılar diliyoruz. 








Editör: TE Bilişim