Hafta sonu yoğun faaliyetlerde bulunan MHP İl Başkanı Hakan Er ve yönetimi, dün düzenledikleri geniş katılımlı toplantıyla 2014 seçim çalışmalarını tüm Niğde çapında resmen başladılar.

 


MHP’de çıta her geçen gün biraz daha yükseliyor. 4 Kasım’da gerçekleşen 10. Olağan Kurultayından sonra parti olarak Niğde genelinde yoğun tempolu çalışmalarına devam ediyorlar.

2014’ün Mart ayında yapılması beklenen yerel seçimler için Milliyetçi Hareket Partisi tam kadro saha çalışması yaparak, seçmenlere kendi siyasetlerini aktarmaya çalışıyorlar.

Bor’da 3 Hilal Bayrağı Dalgalanacak!

Cuma akşamı il yönetimi e kadın kollarıyla birlikte Bor İlçe Teşkilatını ziyaret eden MHP Niğde İl Başkanı Hakan Er, teşkilatla bir dizi temasta bulunarak, çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Geçtiğimiz hafta içinde MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli ile yapılan görüşmeyi aktaran İl Başkanı Hakan Er, parti olarak seçim için şimdiden çalışmaya başlanması gerektiğini aktardı.

Hakan Er, Bor’da yaptığı konuşmada; “Parti olarak 10. Olağan Kurultayımızdan sonra büyük bir ivme yakaladık. Partimiz artık Türkiye’de hiç olmadığı kadar iktidar hedefine doğru yürümektedir. Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli bizler için 3 seçim hedefi koydu. 1. Si yerel seçimler. Bu seçimlerde mutlak galibiyet almak zorundayız. Bor başta olmak üzere, tüm ilçe ve kasabalarımızda yeniden 3 hilal bayrağını dalgalandıracağız. 2. Hedefimiz yerel seçimlerden sonra cumhurbaşkanlığı seçimi. Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin ifade ettiği gibi artık o makamda ülkücü birisinin oturması gerekiyor. Bunun için yerel seçimlerden güçlü çıkacak partimiz bu hedefine yakınlaşabilir. 3. Hedefimiz ise 2015’deki genel seçimler eğer ilk iki seçimde mutlak bir başarı partimizi 2015 seçimlerinde iktidara taşıyacak rüzgarı yaratır. Bunun için gece demeden, gündüz demeden çalışmalarımıza devam etmek zorundayız” dedi.

Melendiz Ovası’na Ülkücü Çıkarması

Cumartesi günü 1. Melendiz Çalıştayına katılan İl Başkanı Hakan Er ve partililer akabinde Bozköy, divarlı ve Çiftlik ilçe merkezini gezerek vatandaşın nabzını yokladı.

Hakan Er, Çiftlik pazarında vatandaşla görüşmelerinde yerel ve genel yönetim hakkında şikayetleri not etti. Çiftlik halkının patatesin para etmemesinden dolayı sıkıntı çektiğini gözlemleyen Er, vatandaşlara MHP iktidarının yakın olduğunu ifade etti.

Bozköy ve Divarlı’da iktidar partisini sert bir şekilde eleştiren Er, “burada vatandaşlarımız patatesimiz para etmiyor diyor. İyi de bizim hakkımızı savunmak için meclise gönderdiğimiz bir iktidar partisi milletvekili çıkıp, Niğde patatesi hastalıklı diyor. Sonra patates fiyatı artacak diyor. Anlaşılan Niğde patatesi çürüdükten sonra para edecek. Bu yüzden iktidar partisi Niğde’ye kötülük yapıyor” dedi.

Kadınların ve İktidar Arayanların Adresi MHP

Cumartesi akşam parti binasında gerçekleşen seçim startı toplantısına 100 yakın kadın ilie birlikte toplamda 230 kişi katıldı. Toplantıya ilçe başkanları, belediye başkanları, belediye ve il genel meclis üyeleri, il yönetimi ile yeni oluşan kadın kolları tam kadro katıldı.

MHP İl Başkanı Hakan Er yaptığı konuşmada 9 aylık çalışmalarını özetleyerek; “Biliyoruz ki MHP günü birlik bir parti değildir. Dünde bugünde, yarında büyük davanının büyük adresi olan bir partidir. Onun için her daim kendi içimizde gerek fikirsel yönden, gerekse eylemsel yönden eleştiriler gelişebilir. Bu davamızın kutsallığını ve büyüklüğünü gösteren bir unsurdur. Kimse bu davayı küçümsemesin. Bu davada her daim hareketlilik yaşanmıştır. Ama her hareketlilik davamıza güç, heyecan ve ivme kazandırmıştır.

Bugün gururla söyleyebilirim ki MHP Niğde’de üst sıralara iktidara oynamaktadır. Teşkilat tarihimizin en kalabalık kadın kolları çalışmasını gerçekleştirmekteyiz. Ülkü ocaklarımız 12 Haziran sonrası büyük bir yapılanma içerisine girmiştir. Teşkilatımız 25 Mart’ta kan değişimine karar vermiş ve bizlere görev vermiştir. Elbette bu süreç biraz sıkıntılar getirecektir. Partimiz Niğde’de iktidara doğru yürürken bu doğum sancılarını çekecektir. Unutmayalım partimizin Niğde’de iktidara gelemiyorsa bundan ne milletimiz, nede başka güçler sorumludur. Bundan yegane sorunlu olan biz davaya gönül vermiş neferleriz. Onun için büyük bir vebal taşıyoruz.

Bu yola baş koyduk, Bu yola can koyduk. Ailemizi, birikimlerimizi her şeyimizi geride bırakarak bu mücadeleye atıldık. Bahanemiz o kadar fazla olabilir ama hiçbir bahane davanın başarısının üstünde değildir. Hiçbir şeyi kişiselleştirmeden bu davaya hizmet etmek zorundayız.

Değerli dava arkadaşlarım çok değil 20 sene sonra yine parti açık olacak, yine bizlerin oturduğu bu sandalyelere başkaları oturacaktır. Kimse bu sandalyede 22 Aralık 2012’de şu oturdu demeyecektir. Ama o günde davamız için ülküdaşlarımız ne yapabiliriz tartışması içerisinde olacaktır. Onun için bu dava şahsım adına net ifade ediyorum. Hakan Er ismi gelip geçicidir. Eğer ki bu davaya bir tuğla koyabilmişsem benim için en büyük onurda, şanda şerefte budur.

Ne başka bir makam, ne başka bir şey isterim. Ve biliyorum ki hepimiz aynı kararlılık içindeyiz.” Dedi.

Konuşmadan sonra toplantıya katılan partililerle sohbet eden Hakan er, partili kadınlar için yeni bir binanın şart olduğunu ifade etti.



Editör: TE Bilişim