Milliyetçi Hareket Partisi  Bor İlçe Başkanı Ahmet Ermiş  Şehitlerimiz  için Bor İlçesinde yapılan yürüyüşe katılanlara teşekkür ederken, Borlu bazı esnaflara ve Niğde İl Yönetimine de serzenişlerini gönderdi. 

Haber: Selim GÖKEL

Bor İlçesinde dün Şehitlerimizin için Ülkü Ocakları Bor Şubesinin önderliğinde ve bir çok sivil toplum kuruluşunun katılımı ile bir yürüyüş yapıldı. Yürüyüşe MHP Niğde Milletvekili Vedat Bayram, Bor Ülkü Ocakları Başkanı Nazmi Konuş, MHP'li İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri katıldı. Yürüyüşün ardından akşam saatlerinde MHP Bor İlçe Başkanı Ahmet Ermiş, kendisine ait sosyal medya sayfasından yürüyüşe katılanlara teşekkür ederken, Niğde İl Başkanlığına ve Merkez ilçe başkanlığına katılmamalarından dolayı serzenişlerini iletti. 

Ahmet Ermiş'in Sosyal Medya sayfasındaki paylaşımı aynen şöyle; 

SAYGIDEĞER ARKADAŞLAR: 
Bugün düzenlemiş olduğumuz şehitlerimiz için yapılan yürüyüş bütün siyasi görüşe mensup vatandaşımızın katılılımlarıyla yaptığımız siyasi anlamda öne çıkmayan bir organize idi. Fakat ne yazık ki dikkatimi çeken olay bazı esnaflarımızın duyarsızlığı oldu . Adamın dükkanının önünden geçiyoruz en azından ayağa kalk veya bir alkış yap hiçbirşey bilmiyorsan dükkanının içine gir. Çok affedersiniz ama öküz gibi bacaklarını gererek de oturma. Ama sonra şöyle bir düşündüm bu tarz kişilerde şahsiyet kalite aramak hata olurdu. Damarlarında Türk kanı taşımayandan bunu beklemek yanlıştı.

Ayrıca dün Niğde de yapılan yürüyüşe Bor olarak gereken desteği verdik. Ama bugün ne yazıkl ki ne il başkanı ne merkez ilçe başkanı bu hassasiyeti Bor için gösteremedi. Ha çok da şahsım için hiç önemli değil sadece şehitlerimiz için böyle bir hareket beklerdim .

Desteğini veren herkese teşekkürler sağolun var olun" şeklinde paylaşımda bulundu. 







Editör: TE Bilişim