Bor Milliyetçi Hareket Partisi, kongre sürecinde adaylığını açıklayan yeni adayla tanıştı.

 

Bilindiği üzere Bor Milliyetçi Hareket Partisi haftanın her Cuma akşamı istişare ve sohbet amaçlı partide toplanıyor. Geçtiğimiz Cuma akşamı da bu gelenek bozulmadı ve toplantıda İlçe Başkanı Mustafa Tecimer açılış ve kongre süreci hakkında değerlendirmesini yaparak , ilçe başkan adayı olan Şefik Çalgın’ı partililere tanıttı.

İlçe Başkan Adayı Şefik Çalgın konuşmasında ; ‘’Uzun yıllar doğduğum büyüdüğüm ilçemden ayrı gurbette işim gereği uzak kaldım. Emekli olur olmaz ilçeme döndüm ve yerleştim. Memuriyetimden dolayı partide yer alamadım aktif olarak siyasete etkin olarak katılamadım ama gönlüm hep MHP’de oldu. Allah ömür ve sağlık verirse sizlerinde oyları ve teveccühü ile İlçe Başkanlığına talibim ve oluruz olmayız, kongre sürecinde oylanacak kim olursa olsun yanında olacağız, destekleyeceğiz.’’ dedi.

 

Şefik Çalgın kimdir ?

 

1950’de Bor’da doğdu. ilk orta ve lise tahsilinin ardından, Özel bir bankada uzun yıllar Niğde dışında memuriyetten şube müdürlüğüne uzanan bir çalışma hayatı oldu. Emekliliğinin ardından Bor’a yerleşen Çalgın, gönül verdiği  MHP’den İlçe başkanlığına talip oldu.








Editör: TE Bilişim