Milliyetçi Hareket Partisi  İlçe Başkanı Şefik Çalgın ve Mhp Belediye Meclis Üyeleri   Gazetemiz Bor’da Sabah’a nezaket ziyaretinde bulundular.

 

Gazetemiz  Bor’da Sabah’ın kardeş kuruluşu olan 51 Haber Gazetesinin 24. Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle Bor’da Sabah ve 51 Haber  Gazetesinin Genel Yayın Yönetmeni  İsmet Ünver’i gazete bürosunda ziyaret eden  Mhp Bor İlçe Başkanı Şefik Çalgın ve Başkan Yardımcısı Mithat Gürsoy Bor Belediyesi Mhp Meclis Üyeleri İhsan İri, Mustafa Tuğluk, Ali Okurlar, Ünal Tosunbaş , Mehmet Akbey başarı dileklerinde bulundular.

 

Mhp Bor İlçe Başkanı Şefik Çalgın,  ziyareti sırasında Ocak  ayı içerisinde Milliyetçi Hareket Partisinin İlçe Kongresi yapılacağını belirterek 11. Olağan Genel Kurulda partimizin yapacağı seçimde  ilçe başkanlığına aday olmayacağını söyledi. 25 Ocak da yapılacak olan ilçe başkanlığı seçimlerinde herkesin aday olabileceğini belirtti.   

 

 25 Ocak 2015 tarihinde yapılacak olan İlçe Başkanlığı seçiminin Bor Keçeciler Düğün Salonunda yapılacağını belirterek  bütün halkın davetli olduğunu söyledi.

 

 

 

Editör: TE Bilişim