Milliyetçi Hareket Partisi Altunhisar Kongresinden sonra, Çiftlik ilçe kongresini de yaptı.

Çiftlik ilçe kapalı spor salonunda yapılan kongreye MHP Niğde İl Başkanı Ali Güngör, Merkez İlçe Başkanı Yunus Yıldız, MHP Eski Milletvekili Mümin İnan, Belediye Başkan Adayı Fikret Çıtırgı ile resme olmasa da milletvekilliği adaylıklarını açıklayan Dr. Murat Işıklı, Servet Yüksel, bazı il genel meclis ve belediye meclis üyeleri ile partililer katıldı.

Ramazan Kanel’in tek aday olduğu Çiftlik İlçe Kongresinde divan oluşturuldu, Eski il başkanlarından Şakir Sevdi’nin divan başkanlığını yürüttüğü kongrede saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunmasının ardından söz alanlar birer konuşma yaptılar. Konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajları verilirken, bir konuşmacı ise delegelikten silindiğinden dolayı tepkisini dile getirdi.

MHP Niğde İl Başkanı Ali Güngör konuşmasında; “Bugün, bana Ergenekon’u hatırlatan Çiftlik ilçemizin kongresini yapmak üzere toplandık. Ve artık Ergenokan’dan çıkışı hatırlayarak sizlerle NEDEN MHP’NİN İKTİDAR OMASI gerektiği üzerine bazı değerlendirmeleri paylaşmak istiyorum. Kantarın topuzunun kaçtığı, sahte gücün AKP’Yİ küstahlaştırdığı, siyasi iradenin partizan tutumları ile tek parti dönemine rahmet okuttuğu,muhafazakarlığın içinin boşaltıldığı, kul hakkının erk sahibi ile doğru orantılı olduğu, inanan insanların inanan(!)lar tarafından zulme uğradığı bir demi yaşıyoruz. Liyakatin unutulup hamili kartın tek referansa dönüştüğü, insanların bireysel ve toplumsal bütün tercihlerinin algı operasyonu ile yönlendirildiği, yönlendirilmekle kalmayıp kontrol ve baskı altına alındığı, gerçek paralel yapılanmanın göz göre göre ülkenin bir bölümünün eylem, söylem ve vaatlerle özerkliğe hazırlanıldığı bir sürece şahit oluyoruz”dedi.

Güngör konuşmasının devamında; “Yerelde bütün iş, ihale, hizmet(!), yatırım vb. faaliyetlerin verilen oya paralel işlev kazandığı, kentsel dönüşüm diyerek insanların konutlarının kontrol altına alındığı ve maalesef PEK ÇOK mağduriyetlerin yaşandığı, göstermelik iş ve işlemlerle birilerine para kazandırıldığı belediyecilik(!) örnekleri ile karşılaşıyoruz. iktidar partisinin yanlı tutumu, AKP’nin partizan yaklaşımları, Türkiye’mizin nefes alamaz hale getirilmiş olması, çözümün MHP de olduğunu göstermektedir. Nihayet “nefse değil nesle hizmet” diyerek üretken anlayışı ortaya koyan ve bu doğrultuda projeler hazırlayan Milliyetçi Hareket Partisi gümbür gümbür geliyor, Allah’ın izniyle… Bu duygularla kongremizin başta Melendiz Ovası olmak üzere partimize ve davamıza hayırlı olmasını diliyor, hepinizi saygı ve sevgilerimle selamlıyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından, delegelerin oyları ile tek aday Ramazan Kanel MHP Çiftlik İlçesi İlçe Başkanlığına seçildi.



Editör: TE Bilişim