Milliyetçi Hareket Partisi kongreleri başladı. Geçtiğimiz gün Çamardı İlçe kongresi yapıldı. Bor İlçe kongre tarihi ise 25 Ocak olarak belirlendi.

Haber: Selim GÖKEL
 

MHP Niğde genelinde ilçe ve belde kongrelerini yapmaya başladı. Belde ve İlçe kongrelerinin ardından İl kongresi yapılacak.

 

MHP’de Bor İlçe Kongresi tarihi belli oldu.  Bor İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklama da Bor İlçe Kongresinin 25 Ocak 2015 tarihinde yapılacağı belirtildi

 

Bilindiği üzere MHP Bor İlçe Başkanlığı adaylığı için şuana kadar iki isim resmen adaylıklarını açıkladı.  İl Genel Meclisi eski üyelerinden ve zirai tarım ilaçları bayi işletmecisi Mehmet Şimşek ve Belediye eski başkan adaylarından müteahhit Ahmet Ermiş adaylıklarını açıklamıştı.

 

Her iki aday da kongre çalışmalarına devam ederken,  25 Ocak 2015 tarihindeki kongreden MHP’nin,  özelde ise Bor İlçesinin  güçlenerek çıkacağını belirttiler.

 

MHP Bor İlçe Başkanı Şefik Çalgın ise; MHP Bor İlçe Kongresi  25 Ocak 2015 Pazar Günü Keçeciler Düğün Salonunda 10;00’da yapılacak. Birbirinden değerli iki adayımız var. 400 kadar delegemizin hemen hemen tamamının katılımını bekliyoruz. Kongremizden MHP’nin  güçlenerek çıkacağını, kazananın partimizin olacağına eminiz.” şeklinde konuştu.

 








Editör: TE Bilişim