Milliyetçi Hareket Partisi Bor Belediye Başkan adayı tanıtım programı  yapıldı.  Bor Belediyesi Halil Nuri Yurdakul Kültür Merkezinde yapılan aday tanıtım toplantısına ilgi büyük oldu. Başkan adayı Mustafa Tecimer  seçim sürecinde ilk büyük etkinliğini yaptı.
 
PROGRAMA KATILIM YOĞUN OLDU 
Programa, MHP  Genel Başkan Başdanışmanı Ruhi Ersoy, MYK Üyesi Bulduk Özdemir, Etimesgut Belediye Başkan Yardımcısı Alaattin Sonat, Niğde Belediye Başkan Adayı Hakan Er, Bor İlçe Başkanı Nazmi Konuş ile birlikte parti yöneticileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve bir çok vatandaş katıldı.
 
Saygı duruşu, İstiklal Marşımızın söylenmesi  ve yapılan duanın ardından Ülkücü sanatçı Ali Kınık salonu dolduran yüzlerce kişiye bir konser verdi. Ali Kınık’ın konserinin ardından  İlçe Başkanı Nazmi Konuş ve İl Başkanı Cumali İnce bir konuşma yaptı.
 
BOR İLE İLGİLİ HER MESELEDE ELİMİ TAŞIN ALTINA KOYDUM
MHP İl Başkanı İnce’nin konuşmasının ardından, Bor Belediye Başkan Adayı Mustafa Tecimer sahneye çağrıldı.  Alkış ve sloganlarla sahneye gelen Bor Belediye Başkan Adayı Mustafa Tecimer burada yaptığı konuşmada;  “Ömrünü Bor için hizmete adamış, hayatı Bor’un sokaklarında, caddelerinde, bağlarında  geçmiş bir kardeşiniz olarak sizlerin huzurlarında olmanın derin hazzını, engin mutluluğunu yaşamaktayım.
Ozanımız Aşık Veysel, Bor ve Borlular için:
“Çok dolandım şura bura
Yol uğrattım yeşil Bor’a
Hayran kaldım insanlara
Sevdi gönül yeşil Bor’u “   sözleriyle Bor sevgisini dile getirmiştir.
Bor’un ve Bor halkının, her şeyin en güzeline layık olduğuna olan inancım dolayısıyla bu yola çıktım. Yıllardır gerek bir siyasetçi, gerek bir esnaf olarak Bor ile ilgili her meselede elimi taşımın altına koydum.  Şimdi de Bor’a hizmet yolunda, elimi değil gövdemi taşın altına koyuyorum” dedi.
 
NEDEN BÖYLESİ BİR GÖREVE TALİP OLDUM 
MHP     Bor Belediye Başkan Adayı Mustafa Tecimer konuşmasının devamında ; Peki, neden böylesi bir göreve talip oldum. 
 Çünkü...  ömrümü verdiğim Bor’a ve Borlulara daha güzel yaşanabilir bir memleket inşa etmek istiyorum. Çünkü artan nüfusun; aş, iş, ekmek ve geçim meselesini çözmek istiyorum.  Çünkü tıkanan trafik ve ulaşım problemlerini ortadan kaldırmak istiyorum. Çünkü azalan ticareti canlandırmak, kopan zanaat bağlarını yeniden kuvvetlendirmek istiyorum. Çünkü kentsel dönüşüm ve imar konusunda değişim yapmak istiyorum. Çünkü yeni yetişen neslin dertlerine derman olmak istiyorum. Çünkü Köylü Memet Ağa’nın ürününü  değerlendirmek, ev hanımı Ayşe Ablanın el emeğine sahip çıkmak istiyorum.   Ve ben Borlunun gönlüne, yüreğine dokunmak istiyorum. Ömrümü adadığım bu şehrin geleceğine değer katmak istiyorum. Bunun için yola çıktım” dedi.

HEP BERABER EL ELE MARKA ŞEHRE VAR MISINIZ?
Alkış ve sloganlarla sık sık sözü kesilen Mustafa Tecimer ;  Çıktığım yolda kendime “Birlikte rahmet ayrılıkta azap vardır,” hadisini rehber seçtim.  Gönüller yapmaya, birlik ve beraberlik ruhunu ayağa kaldırarak “Hep beraber, el ele marka şehre” var mısınız?  
 
Marka bir şehir için de;  Oldukça profesyonel bir ekiple gerçekçi projeler hazırladık. Projelerimizi broşürler halinde sizlere sunacağız.  Bugüne kadar Bor’umuza hizmet eden Belediye başkanlarına, yöneticilere, çalışanlara, esnafa, kısaca bütün Bor sevdalılarına yürekten teşekkürü borç bilirken; daha güzel, daha huzurlu, daha gelişmiş, daha mutlu bir Bor için dualarınızı, desteklerinizi talep ediyorum” diyerek sözlerini Bor ile ilgili bir şiir  okuyarak tamamladı.
 
Mustafa Tecimer’in ardından 24 Haziran seçimlerinde Niğde Milletvekili adayı olan Alaattin Sonat ve Genel Başkan Başdanışmanı Ruhi Ersoy konuştu.  
 
Programın sonunda MHP Bor İlçe Başkanı Nazmi Konuş konuklara Borlu Ahmet Kuddusi Hz. Divanı kitabını hediye etti. Topluca fotoğraf çekildikten sonra 15 Temmuz Şehidi Astsubay Ömer Halisdemir ve Akademisyen Ramazan Konuş’un kabirlerini ziyaret ettiler.

MHP BOR'da Fetret devrinden çıktı! Selim Gökel yazdı... Tıklayın
 
 
Editör: TE Bilişim