Milliyetçi Hareket Partisi Niğde Milletvekili Adayları  Vedat Bayram, Dr.Murat Işıklı, Mimar Hakan Er ve aday adaylarından  Ahmet Cengiz Cevrekçi ve beraberindeki heyetle Tiyo Ajans ofisini ziyaret ettiler.


Borhaber.net yöneticisi Selim Gökel ile MHP’nin seçim beyannamesi ve Niğde seçim gündeminin değerlendirildiği ziyarette Milletvekili adayı Vedat Bayram ilginç açıklamalarda bulundu.

13 YILDIR NİĞDE'YE NE YAPTILAR?

Ak Parti hükümetini ve Niğde’deki yerel yönetimleri eleştiren Vedat Bayram; Şimdi, bu hükümet 13 yıldır iktidarda, yaklaşık bir o kadar da  yerel yönetimlerde iktidardalar. Ben merak ediyorum ve buradan soruyorum. 13 yıldır Niğde’ye ne yaptılar?  Eften püften devletin sıradan işleri haricinde Niğdeli 13 yılda ne kazandı. Niğde’ye kazandırdılar.  Onlar alanda dolaşıyor, bizler de hemşerilerimle buluşuyoruz. Benim Niğdelim, Borlum, Melendizlim, Ulukışlalım   merak ediyor.  13 yıllık bu Akp dönemlerinde görüyoruz, duyuyoruz..  Niğde için şunu yaptık, bunu yaptık diyemiyorlar. Çünkü… Yok, Yok, Yok”dedi.


ADAMA "GÜNAYDIN" DERLER

Milletvekili Adayı Vedat Bayram Tiyo Ajans’taki açıklamasının devamında;  Ama şimdi ne yapıyorlar, başbakan geldi onlara bir sulu meme verdi. 13 yıl iktidarda değillermiş gibi, vay şunu yapacağız, vay bunu yapacağız diyorlar. Adama sorarlar bugüne kadar neredeydin? Günaydın derler!...  Bir başka konu ise, diğer partilerin adayları denendi. Hepsi birer dönem vekillik yaptı. Bu arkadaşlarımızın  çapı belli, neler yapabileceklerini, neler yapamayacaklarını da vatandaş gördü.  Söyledikleri şeyler tekrardan, nakarattan ibarettir. Hep aynı ses… Ama artık Niğdeliler yeni bir nefes, yeni bir ses görmek istiyor. Dahası ufuk ve  dinamizm istiyor… Hemşerilerim bu durumu buluşmalarımızda bizimle paylaşıyor.  Onların sesine ses veriyoruz. MHP’nin köylerde, kentlerde verdiği ses 7 Haziran yaklaşaraktan daha da gürleşerek, bundan kimsenin şüphesi olmasın”dedi.


MHP HER PARTİDEN RAHATLIKLA OY ALABİLİYOR

Milletvekili adaylarından Dr. Murat Işıklı ve Mimar Hakan Er ise ziyaret sırasında yaptıkları konuşmada; Milliyetçi Hareket Partisi’ni diğer partilerden ayıran pek çok konu var. Bunlardan birisi de MHP’nin diğer partilerden farklı olarak hem AKP’den, hem de CHP’den rahatlıkla oy alabilmesidir. Daha önce bir şekilde şu veya bu şekilde çeşitli partilere oy vermiş hatta görev almış  insanlarımızdan bu dönem büyük ilgi görüyoruz. Türkiye ve Niğde gerçeğini fark eden insanlarımızın bu teveccühleri bizleri mutlu ediyor” dediler.

 


Editör: TE Bilişim