Geçtiğimiz gün Niğde’de ağırladığımız İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kenti ziyaretinin ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki (TBMM) Grup toplantısında Niğde ili ilgili konuların yanı sıra yerel basınında sorunlarına değindi. Akşener konuşmasında; “Benim şahsi olarak yerel basın mensuplarına büyük bir vefa borcum var. Ne gerekiyorsa bugün mecliste daha sonrada iktidara geldiğimizde tüm sıkıntılarını çözeceğiz” dedi.


AKŞENER: YEREL BASINA SÖZÜM VAR
Grup toplantısında yaptığı konuşmada yerel basının oldukça önemli ve değerli olduğuna değinen İYİ Parti Lideri Akşener; Benim şahsi olarak yerel basın mensuplarına büyük bir vefa borcum var. Türkiye’nin her yerindeki, gazetelerin, televizyonların, radyoların, haber internet sitelerinin durumu perişan. Onlara söz verdim. Arkadaşlarımız hem meclis bünyesinde hem daha sonra iktidara geldiğimizde bu arkadaşlarımızın dertlerini çözeceğiz.


İYİ PARTİ LİDERİ GAZETECİLER İÇİN HERKESİN HUZURUNDA SÖZ VERDİ
Gittiğim her şehirde her ilçede yerel medya ile televizyonuydu, radyosuydu, gazeteleriydi, oradaki muhabirler, yazarlar ile irtibat kurarak onların desteği ile bir dönemi geçirdik. Biz bugünden itibaren gazetecilerin her türlü dertleri ile ilgileneceğimiz günler inşallah bize nasip olacak. Buradan bu sözü herkesin huzurunda vermek istiyorum” dedi.


YEREL BASIN EZİLMEYECEK
Yerel medyanın, yaygın ve genel basının altında ezdirmeyeceğini de ifade eden Akşener, Yerel basının ne denli önemli olduğuna ise defalarca vurgu yaparak tekrarladı.


AKŞENER TEŞEKKÜR ETTİ, SELAM GÖNDERDİ
Niğde ziyaretinde ve sonrasındaki açıklamalarında İl Teşkilatının Basın Medya birimine ve ziyaret günü emek veren azami çaba gösteren Niğde’nin basın mensuplarına da ayrıca teşekkür eden Akşener Niğde’de yaşayan vatandaşlara da selam gönderdi.

CHP'nin Teklifi ile Niğde Belediyesinde Yeni Komisyon CHP'nin Teklifi ile Niğde Belediyesinde Yeni Komisyon

Editör: TE Bilişim