Efendibey Mahallesi Yeni Niğde Evlerinde düzenlenen mitingde konuşan AK Parti Niğde Belediye Başkan Adayı Faruk Akdoğan; " Belediyemizin gücü ne biliyoruz. Yeni macera aramaya gerek yok" dedi.




Yeni Niğde Evlerinde düzenlenen mitingde yüzlerce kişiye seslenen Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, 5 yılda yaptığı hizmetleri anlattı. Başkan Akdoğan, acemilik döneminde yapılan bu kadar hizmetin ustalık döneminde daha da çok olacağını ifade etti. AK Parti Eski İl Başkanları Nuri Ayduğan, Yaşar Ataç, Muzaffer Şahiner ve AK Parti Niğde teşkilatında görev almış çok sayıda kişinin de katıldığı mitingde birlik beraberlik mesajı verildi. Yeni Niğde Evlerinde düzenlenen mitingde alan çok sayıda Yeni Niğde Evleri sakinin katılımıyla doldu. Mitingde AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu ve İl Başkanı Emrah Özdemir'de birer konuşma yaptılar.

Doğduğum günden beri bu şehirdeyim

AK Parti Niğde Belediye Başkan Adayı ve Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Hangi kapıyı hangi anahtarla açacağımızı biliyoruz. İmkanımız ne bunu biz biliyoruz. Belediyemizin gücü ne biliyoruz. Yeni macera aramaya gerek yok. 30 Martta AK Parti'yi bir daha Niğde'de şahlandıracağız. Söz verdiklerimizi 5 yılda gerçekleştirdik. 2009 seçimlerinde söz vermediğimiz ama belediye başkanı olunca yaptığımız çok hizmet var. Biz masanın iki yanını da biliyoruz. Günün şartlarına göre yaptığımız bir çok hizmet var. Bu dönemde hep beraber hareket ederek, bayrağımızı yeniden burca dikersek kazanan Niğde'miz olacak kazanan siz olacaksınız. Kazanan çocuklarımız olacak.  Durmadan usanmadan bıkmadan bugüne kadar çalıştık. Bugünden sonrada yine çalışmaya devam edeceğiz. Durmak yok hizmete devam edeceğiz. Durmak yok yola devam edeceğiz. Durmak yok proje üretmeye devam edeceğiz. Kapımız, gönlümüz her zaman size açık. Sizin içinizden birisiyiz, sizin içinizde büyüdük. Sizin içinizde beraber ekmek yedik, su içtik. Doğduğum günden beri bu şehirdeyim. Hepinizi birebir tanıyoruz" şeklinde konuştu.

Faruk Başkan gibi bir usta dururken çıraklara oy verilmez

AK Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir; "Seçimlere az bir süre kaldı. AK Parti Belediyesinin yaptığı hizmetler ortada. Belediye Başkanımız belediyecilik konusunda büyük bir tecrübe sahibi. Faruk Başkanımız gibi bir usta dururken çıraklara da oy verilmez diye düşünüyorum. Milletin iradesi ne ise o olsun. Bizim gücümüz millet, işimiz hizmet. AK Partiye verdiğiniz oylar sadece partimize gelmeyecek. Bütün dünyada ki ezilmişlere, açıkta kalanlara gelecek. Onların gözü Türkiye'de olacak. Çünkü onların tek umudu var Recep Tayyip Erdoğan" dedi.

Belediye hizmetlerinde Faruk Başkan ile birlikte istikrarı sağlamaya devam edelim

AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu; "Herkesin bir isteği var rahat ve huzurlu yaşamak. Faruk Başkan Belediye Başkanı olana kadar,  Niğde Belediyesi iyi idare edilmemiş. Dışarıdan bir gözle bakıldığı zaman 5 yıl öncesine kadar belediye hizmetleri çok kötüydü. Geçmiş dönemler hep günü kurtarma şeklinde işler yapmış. Devam eden bir proje yoktu. Niğde'nin geleceğine yönelik bir çalışma yoktu. Faruk Başkanın 5 yılda yaptıklarını gördünüz. Bundan sonrada bizimde desteğimizle, bizde arkasında durarak Niğde'nin çehresi değişmeye devam edecek. Belediye hizmetlerinde Faruk Başkanla birlikte istikrarı sağlamaya devam edelim ve Niğde'nin önünü açalım. Faruk Başkan 5 yıldır Belediye Başkanlığı yapıyor. Neyi nasıl yapacağını biliyor" şeklinde konuştu.




 

Editör: TE Bilişim