Ak Parti Niğde Merkez İlçe Başkanı Latif Güngör, 18 Mart Şehitler Günü vesilesiyle bir mesaj yayınladı. 

 

Ak Parti Niğde Merkez İlçe Başkanı Latif Güngör;  Atalarımızın kanlarıyla sulayarak vatan toprağı kıldığı aziz vatanımızı, bölücü ve dış mihrakların kötü emellerine alet etmemek, devletimizin bölünmez bütünlüğünü korumak için gözünü kırpmadan canını feda eden kahraman şehidimizi ‘18 Mart Şehitleri Anma Günü’ vesilesiyle şükran, minnet ve rahmetle anıyorum.

Çanakkale Zaferi, topraklarımızı işgal ve Türk milletini tarih sahnesinden silmek isteyen üstün silah gücüne sahip devletlere karşı kazanılmış, şanlı tarihimize altın harflerle yazdığımız büyük bir zaferdir dedi.

 
Güngör, Dünya, Çanakkale'de Türk insanının kahramanlığına, cesaretine, onurlu direnişine tanıklık etmiştir. 

Bugünün anlam ve önemi ile şehitlerimizin aziz hatıralarını ebediyete kadar yüreğimizde taşımak, en başta gelen milli görevimizdir. Zaferin 97. yıldönümü vesilesiyle bu savaşta yer alarak adını tarihe altın harflerle yazdıran, Başta Devletimizin Kurucusu Gazi Mustafa KEMAL ATATÜRK’ü, onun silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi ve fedakar milletimizi minnet, saygı ve şükranla anıyorum diyerek sözlerini tamamladı.



Editör: TE Bilişim