Ulukışla ilçesine bağlı köy muhtarları AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu’nu ziyaret ederek köy içi iskân projelerine destek istedi.

 

Tekneçukur muhtarı Osman Esen, Çanakçı muhtarı Bilal Ergül, Koçak muhtarı Cumali Yavuz, İlhan muhtarı Baki Aydın ve Hasangazi muhtarı Ahmet Kiper TBMM’de Kavaklıoğlu ile biraraya gelerek köylerin sorunları ve köy için yapılması planlanan iskan evleri konusunu görüştüler. Muhtarlar Kavaklıoğlu’ndan iskan evleri projelerinin hızlandırılması ve ot parası bedelleri konusunda destek istedi. Gördükleri ilgiden memnun olduklarını ifade eden muhtarlar Kavaklıoğlu’na teşekkür etti.

 

Gölet ve köyiçi iskana özel önem

AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, Ulukışla köyleri için bir gölet ve iskan seferberliği başlattıklarını çok sayıda sulama yatırımı ve iskan evleri yapımının start aldığını söyledi. Tekneçukur, Çanakçı, Koçak, İlhan ve Hasangazi ile birlikte Çevre ve Şehirclik Bakanlığı eliyle çok sayıda köye, köy içi iskân yapılacağını köylerin bu projelerle çehresinin değişeceğini ifade eden Kavaklıoğlu kendilerinin de ellerinden gelen desteği verdiklerini söyledi.

 

Kavaklıoğlu ayrıca Altunhisar Belediye Başkanımız Erdal Sarı, Edikli Belediye Başkanı Ahmet Musalli ve Çamardı Belediye başkanımız Yavuz Soylu ile de görüşerek bakanlıklardaki projeleri masaya yatırdılar. 


Editör: TE Bilişim