Ak Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu ;  Değerlerin partisiyiz...


AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, geçtiğimiz günlerde Kadın Kolları Başkanı Emine Atıcı’nın istifa etmesi ve memuriyet hayatına başlayacak olması nedeniyle Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Kirazcı’nın görevi bırakması üzerine bazı açıklamalardan bulundu.

 

Atıcı ve Kirazcı’ya göstermiş oldukları emek ve katkıları nedeniyle teşekkür eden Kavaklıoğlu, AK Parti’nin makamlar kişiler değil değerler üzerine kurulu bir parti olduğunu ifade etti.


Kavaklıoğlu açıklamasında şunları söyledi: “Niğde Kadın Kolları Başkanımız Emine Atıcı Hanımefendi kendi iradesiyle ailevi sebeplerden dolayı istifa etmek durumunda kalmıştır. Emine Hanımın şimdiye kadar yaptığı fedakâr, başarılı ve takdire şayan hizmetlerinden dolayı kendisine müteşekkiriz. Kendileri her zaman kardeşimizdir. Her zaman aramızda olacağına olan inancım tamdır. Bundan sonraki hayatında kendilerine ailesiyle birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu ve başarılı günler dilerim. Niğde Gençlik Kolları Başkanımız Avukat Mehmet Kirazcı ise devlette vazife almasından dolayı görevinden ayrılmak zorunda kalmıştır. Kendilerine verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eder, yeni görevinde başarılar dilerim. AK Parti’de süreklilik içinde değişim bir gelenek haline gelmiştir ve değişikliklere bayrak yarışı olarak bakmak gerek. Tabii ki bir göreve talip olmak gibi istifa etmek de bir haktır. Kararlarına saygı duyuyoruz. Dünyada örgütlenme anlayışı açısından AK Parti gibi profesyonel ve kurumsallaşmış başka bir siyasi parti yoktur. AK Parti’de makamlar, kişiler hiyerarşisi değil değerler hiyerarşisi esastır. AK Parti’yi buralara getiren önemli noktalardan biri bu örgütlenme biçiminin başarısıdır. Ülke sevdasını en üst düzeyde hissedenlerin partisiyiz. Milletvekili de birim başkanı da üye de AK Parti ailesinin onurlu birer parçasıdır. Sayın Başbakanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın belirttiği gibi teşkilatlarımızın her bir mensubu, her bir kademesi, partimizin her bir kurulu, siyasetimizin belirlenmesinde söz sahibidir, yetki sahibidir, etki sahibidir. Milletin menfaati için hangi yükü taşımamız hangi sorumluluğu üstlenmemiz gerekiyorsa onun için yola çıktık. Bugün geldiğimiz noktada AK Parti ülkenin çimentosu haline geldi”.

Kavaklıoğlu ayrıca önümüzdeki günlerde Kadın Kolları Başkanlığına ve Gençlik Kolları Başkanlığına AK Parti Genel Merkezinin takdiriyle atamaların gerçekleşeceği bilgisini verdi.



AK PARTİ NİĞDE KADIN KOLLARI VE GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI İSTİFA ETTİ HABERİMİZ İÇİN TIKLAYIN


AK PARTİ NİĞDE İL BAŞKANI AHMET ÖZMEN'İN KONU İLE İLGİLİ AÇIKLAMASI İÇİN TIKLAYIN

 

Editör: TE Bilişim