Kavaklıoğlu’nun yoğun çalışma temposu hız kesmiyor

Ankara’da Niğde’ye yönelik yatırımları güçlendirmek için son dönemde yoğun bir mesai harcayan AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, hafta sonunu Niğde’de hemşerileriyle buluşarak ve tek tek ziyaret edip sorunlarını dinleyerek geçirdi. Önceki gün ziyaret ettiği Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Niğde Temsilciği’nde gazilerin sorunlarını dinleyen Kavaklıoğlu, bazı taziye ziyaretlerinin ardından vatandaşlarla buluştu. Ayrıca Paşakapı Caddesinde esnafın nabzını tuttu, Kutlu Doğum programlarına katıldı ve Niğde’de açılışı yapılan uluslararası spor turnuvalarını izledi. Sık sık vatandaşlarla buluşarak onların fikir ve beklentilerini dinlediklerini ifade Kavaklıoğlu “Sorunları tek başına tespit etmek çözümü zora sokar. Bu nedenle sorunu birlikte tespit ederek hem çözüm yollarını bulma konusunda yalnız kalmamaya hem de çözüme dair mutabakat sağlamaya çabalıyoruz” diye konuştu.

 

 

“Niğde’nin ihtiyacı kolektif kültür”

Vatandaşlarla iç içe olmanın pek çok faydasını gördüklerini ifade eden Kavaklıoğlu şunları söyledi: “Şunu net olarak görüyoruz ki, Niğde’nin ihtiyacı kolektif kültür, yani birlikte hareket etme anlayışının yerleşmesidir. İlin milletvekili olarak hem yeni yatırımlar kazandırmak için yoğun bir çaba içindeyiz hem de Niğde’de ortak aklı oluşturmak ve geleceğimizi birlikte şekillendirmek için samimi çalışmalarda bulunuyoruz. Sivil toplum kuruluşlarıyla, meslek örgütleriyle, muhtarlarımızla, duyarlı vatandaşlarımızla hep istişare halindeyiz ve çalışmalarımıza onların dâhil olmasından memnuniyet duyuyoruz”.

Kavaklıoğlu açıklamalarını “Vatandaşlarımızda yapılan hizmetlerin bir karşılığı olduğunu görmenin mutluluğu da bize yetiyor” diyerek tamamladı. Gerek icraatlar gerekse siyaset arenasında Alpaslan Kavaklıoğlu ile gelen değişimi memnuniyet verici bulan vatandaşlar ise Kavaklıoğlu’nun Niğde’yi millet odaklı hizmetkâr vekillikle tanıştırdığı değerlendirmelerinde bulunuyorlar. 














Editör: TE Bilişim