Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu darbe girişimine  destanlaşan karşı duruş sergileyen Niğdelileri ziyarete devam ediyor.
 
Haber; Selim GÖKEL
 
15 Temmuz FETO/PDY  Darbe girişimine Niğdeli kahramanlar damga vurdu. Bunlardan birisi de Ankara’da lokanta sahibi Orhanlılı  Turhan Avcı idi. Darbeci teröristlere karşı koyan fotoğrafının da ulusal gazetelere manşet olmuştu.
  
 
İşte  O Niğdeli Turhan Avcı’yı Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu ziyaret etti. O günü hemşerimiz Turhan Avcı’dan dinleyen milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu; Darbe girişimine kahramanca karşı koyarak hainlere geçit vermeyen aziz milletimizin destanlaşan cesareti tarihimizde gurur abidesi olarak yer alırken bu onur mücadelesinde Niğdeli hemşerilerimizin şehadetleri ve sergiledikleri mücadeleler göğsümüzü kabartmaya devam ediyor. Bunlardan biri de Orhanlılı Turhan AVCI'ydı. Ankara Mamak'ta büyük bir cesaret sergileyerek ilk saniyeden itibaren tanklara tüfeklere karşı koyan, hainlerin elinden milletimizden gasp ettikleri silahları topladığı görüntü tüm dünyada yankılanan Orhanlılı yiğit hemşehrimiz Turhan AVCI'yı işyerinde ziyaret ederek milletimiz adına teşekkürlerimizi sunduk. Demokrasi uğruna sokağa çıkarak canını hiçe sayan necip milletimizi asla unutmayacağız. Allah onlardan razı olsun, bilhassa şehitlerimizin ruhu şad olsun, geride kalanları milletimize ve bize emanettir” dedi
 
DARBEYE KARŞI DURAN HEMŞERİMİZ TUĞGENERAL
 
Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu ayrıca darbeye karşı duran hemşerilerimizden Hava Kuvvetleri Komutanlığı Harekat Başkanı Tümgenaral İsmail Güneykaya’ya da  teşekkür etti.
 
Kavaklıoğlu;  TSK içerisinde yuvalanmış, asker elbisesi taşıyan Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensubu hain teröristler tarafından alçakça, kahpece gerçekleştirilen darbe girişimine karşı koyan Koyunlulu hemşehrimiz Hava Kuvvetleri Komutanlığı Harekat Başkanı Tümgeneral İsmail GÜNEYKAYA'yı özellikle anarak teşekkür etmek istiyorum. Darbeci askerlere karşı sonuna kadar direnen, kuvvet komutanlarının kaçırılmaması için cuntacılarla kavga eden ve alçak çeteye karşı tavizsiz tutumunu sürdüren komutanımızdan Allah razı olsun. Memleketimizin gururu olan GÜNEYKAYA, mazisi şan ve şerefle dolu, gücünü yüce Türk milletinden alan asil ORDUMUZU temsil etmektedir. Ordumuzun, GÜNEYKAYA gibi şerefli komutanları sayesinde bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ülkemize ve milletimize yönelecek her türlü tehdidi bertaraf edecek güce ve kararlılığa sahip olduğundan şüphemiz yoktur" dedi
 
Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, Niğdeli kahraman şehitlerimizden Astsubay Ömer Halisdemir, Polis Memurları Kemal Tosun, Varol Tosun, sivil şehitlerden Borlu hemşerimiz Ramazan Konuş ve Yalçın Argıran’ın  evlerini ziyaret ederek taziye dileklerini iletmişti.
 

 
Editör: TE Bilişim