Ankara’da gerek TBMM çalışmalarında gerekse Bakanlıklar nezdinde Niğde için yatırımları güçlendirme ve yeni yatırımlar kazandırma açısından sevindirici gelişmelere imza atmayı sürdüren AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, diğer yandan da halkın sorun ve beklentilerini yerinde dinleme çalışmalarına hız vererek, vatandaşlarla iç içe olmaya devam ediyor. Kavaklıoğlu’nun resmi kurum ziyaretleriyle başlayan yoğun programı açılışlar, esnaf ziyaretleri, taziyeler, spor müsabakaları, Organize Sanayi Bölgesinde bulunan fabrika ziyaretleri ve teşkilat çalışmalarıyla sürdü.

 

Köy ziyaretleri kapsamında ise Çarıklı köyünde vatandaşlarla bir araya gelen Kavaklıoğlu, halkla iç içe olmaktan ve sorunları yerinde, muhataplarından dinlemekten mutluluk duyduğunu ifade etti. Talep ve ihtiyaçlarını doğrudan milletvekiline aktarma fırsatı bulan vatandaşlar ise, sorunlarının giderilmesi noktasında ilk elden muhatabı ile görüşmekten duydukları memnuniyeti belirttiler.  

 

“Büyüklerimizin nasihatı ve duası bizim için önemli”

Ziyaret ve temasların ardından açıklamalarda bulunan Alpaslan Kavaklıoğlu “Halkımızın sorunlarını dinliyoruz, dinlediğimiz sorunlara bulduğumuz çözümleri vatandaşlarımızla paylaşıyoruz. Onların görüşlerini ve ihtiyaçlarını öncelik kabul etmekte kararlıyız. Sık sık vatandaşın arasında olmak bize çözüm noktasında Ankara’da yürüttüğümüz çalışmalarda çok verimli oluyor. Hem de yapılan hizmetlerin vatandaşta bir karşılığının olduğunu görüyoruz. Diğer taraftan da büyüklerimizden nasihat ve hayır duası almayı ihmal etmiyoruz. Milletvekili olmanın sorumluluğu büyük. İşte vatandaşlarımızın derdiyle dertlendiğimizde ve sorunlarını giderdiğimizde duyduğumuz hazla milletin vekili olmanın değerini anlıyoruz” diye konuştu.

 

Kavaklıoğlu ayrıca Niğde için geliştirecekleri projeler ve öncelikleri belirlemede vatandaşın eğilimini görmek için önümüzdeki dönemde yeni iletişim kanalları geliştirme çalışmaları olduğundan bahsetti. 




Editör: TE Bilişim