1 Kasım'da tekrar seçilerek 24., 25. ve 26.Dönem olmak üzere 3 dönem üst üste Niğde Milletvekili seçilen Alpaslan Kavaklıoğlu Niğdelilere teşekkür etti.

Tercihleri ne olursa olsun, oy versin vermesin tüm Niğdelilere müteşekkir olduklarını belirten Kavaklıoğlu, "Memleketimize duyduğum sevgiyi Niğde’nin çehresinin ve yaşantısının değişmesine, gelişmesine katkı sağlayan icraatlarla ortaya koymaya devam edeceğiz" diye vurguladı.

Kavaklıoğlu, bu zaferin kazananın milli irade, demokrasi ve kısık sesliler olduğunu kaydederek "İlk aşkla haydi bismillah diyoruz. Bizi bu göreve tekrar layık gören hemşerilerimizi mahcup etmeyeceğiz" dedi.

Kavaklıoğlu teşekkür mesajında şunları söyledi:

"Haydi Bismillah diyerek başladığımız 1 Kasım seçimlerini Elhamdülillah diyerek bitirdik. Tüm hemşerilerime, sandık başına giden her bir kardeşime teşekkür ediyorum. Bize oy versin ya da vermesin, oyunu kullanan, bu tarihi günde tarihin yapılmasına ve yazılmasına katkıda bulunan her bir vatandaşıma teşekkür ediyorum. Bize inanan, güvenen ve dualarını eksik etmeyen Aziz Hemşerilerimize teşekkür ediyorum. AK Parti kadrolarında 2001'den bu yana emek veren bütün büyüklerimize, fedakar ve özverili teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Yürekli sandık müşahitlerimize teşekkürlerimi sunuyorum. 

VATANDAŞLARIMIZ OYUNLARI GÖRDÜ VE ÜLKEMİZİN GELECEĞİNE EL KOYDU

1 Kasım'da vatandaşlarımız ülkemiz üzerinde oynanan oyunları görerek, AK Parti diyerek ülkemizin geleceğine el koydu. Vatandaşlarımız Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'na ve bizlere sahip çıktı. Bugün sadece AK Parti değil, AK Parti'ye gönül verenler değil, bütün Türkiye, geleceğimiz, umudumuz, gelecek nesil kazanmıştır.

Bizlere bu memleketin kadirşinas ve aziz insanlarına tekrar hizmet etme fırsatı sunduğu için Cenab-ı Allah'a şükürler olsun.

7 HAZİRAN'DAKİ MÜJDELERİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIM

Aziz hemşerilerimize taahhütte bulunuyorum. Memleketime duyduğum sevgiyi sözcüklerle değil Niğde’nin çehresinin ve yaşantısının değişmesine, gelişmesine katkı sağlayan icraatlarla ortaya koymaya devam edeceğim. Üzerinde uzun zamandır çalıştığımız ve Sn. Başbakanımızın  7 Haziran'da müjdesini verdiği projelerin takipçisi olmayı sürdürecek ve ilimize mega projeleri kazandıracağız.

Hava Limanı, Tıp Fakültesi, Enerji İhtisas Endüstri Bölgesi, Hızlı Tren, Eğitim Kampüsleri, Yeni Fakülteler, Yeni Hastaneler, okullar, sulama tesisleri, gençlik merkezleri, ulaştırma ve altyapı projeleri, toplu konutlar, yeni hizmet binaları, istihdam alanları, adliye ve hükümet konakları...  Niğde’mize armağan ettiğimiz yatırımların, bizi yetiştiren memleketimize duyduğumuz sevdanın en güçlü ifadeleri olmasını istiyoruz.

Hemşerilerimizden aldığımız güçle nice projeleri daha memleketimize armağan edeceğiz. Niyetimiz hep hayr, düşüncemiz hep iyi ve samimi olacak.

Bizleri bağrına tüm vatandaşlarıma ve hemşerilerime tekrar teşekkürlerimi sunuyorum.

Bizleri aynı çatı altında toplayan memleket sevdası ile çarpan yüreklere liderlik eden Sayın Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın açtığı kutlu yolda gösterdiği 2023 hedefine Hemşerimiz Başbakanımız Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu'nun liderliğinde daha sağlam ve kararlı adımlarla yürüyeceğiz".

 

Editör: TE Bilişim