AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, dün gerçekleşen ve Ahmet Özmen’in İl Başkanı seçildiği kongre sonrası bir açıklama yaparak yeni seçilen yönetime başarı dileklerinde bulundu. Kavaklıoğlu ‘ben’ değil ‘biz’ diyerek, senlik benlik kavgasını yanlarına yanaştırmadan millet menfaatini esas kabul etmekten vazgeçmeyeceklerini belirtti.


AK Partili Kavaklıoğlu açıklamasında şunları söyledi: “AK Parti Niğde Teşkilatının 4. Olağan Kongresini geride bıraktık. İşte Ustalık dönemi budur. 4 kongreyi havada sandalyeler masalar uçuşmadan tamamlayan bir teşkilatız. AK Parti bugüne kadar katıldığı tüm seçimlerden başarıyla çıkmışsa bu başarının sağlanmasında en büyük destek, en büyük emek teşkilatlarımızındır. AK Parti gücünü teşkilatlarından alan bir parti. Genel Başkanımızın başını dik tutacak, ona yakışır bir teşkilat olmanın sorumluluğundan asla ödün vermeyen yoluna devam eden teşkilat seçimlerinden sonuncusunu tamamladık. Partilerde kurumsallaşma, bazı ilkelerin kökleşmesi, değişimler kongreler dönemlerinde yapılır. Var olan tecrübeler, birikimler yeni isimlere aktarılır. Bayrak yarışı birlikten ve beraberlikten ödün vermeden devam eder. Dinamizm, yeni heyecanlar yeni arkadaşlarımızın katılımıyla sağlanır. Önceki İl Başkanımız Muzaffer Şahiner’e ben sarf ettiği emekten, çabadan ötürü en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Elbette bundan sonra da partimizin onurlu bir neferi olmaya devam edecektir. Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi makamlar milletin bizlere emanetidir. Bulunduğumuz süre boyunca ‘ben’ değil ‘biz’ diyerek, senlik benlik kavgasını yanımıza yanaştırmadan millet menfaatini esas kabul etmekten vazgeçmeyeceğiz. Millete hizmet sevdasıyla yollara düşen hizmet gönüllüsü olarak yolumuza devam edeceğiz”.

12 Haziran 2012 tarihinde yani 1,5 ay sonra milletvekilliği sürecinin 1. yılının dolacağını da anımsatan Kavaklıoğlu şunları söyledi: “Niğdelilere hizmetkâr olmak için çıktığımız yolculuğun ilk gününden beri Niğde’mize layık olduğu hizmetleri getirmek için yoğun bir çaba içerisindeyiz. Ulaşımda otoyollardan duble yollara, lojistik köylere yeni projeler hayata geçiyoruz. Gençlik ve spor alanında yurtlardan spor sahalarına, gençlik merkezinden spor komplekslerine pek çok önemli yatırımlar olacak. Öğrenci kardeşlerimize yeni okullar kazandırmak ve başarı çıtasını yükseltmek için bir eğitim seferberliği içerisindeyiz. Kanayan yaramız işsizliğin azalması için istihdam alanları bulmaya, Niğde’ye yeni yatırımlar getirmeye çabalıyoruz. Devletin teşvik sisteminden Niğde olarak daha etkili ve verimli yararlanabilmek için titiz bir çalışma yürüttük ve başardık Niğde yeni açıklanan teşvik sisteminde 5. Bölgede yer aldı. Bu bizim için fırsat oldu ve Niğde’nin cazip bir yatırım alanı olacağına inanıyorum. Niğde’nin dört bir köşesindeki birikmiş sorunlarımızı bir bir çözüyoruz. Köylerimiz birer hizmet kalesi haline geldi. Milleten hiçbir zaman kopmadık, iletişim kanallarımız sonuna kadar açık. Mecliste yoğun bir mesai içindeyiz ve kalabalık ziyaretçi trafiği oluyor. Ayrıca her fırsatta Niğde’deyiz, sorunları yerinde dinlemek, milletimizle kucaklaşmak için her hafta sonunu köylerimizde, beldelerimizde geçiriyoruz. Ve elbette eksikler var sorunlar beklentiler var. Çünkü AK Parti döneminde hizmet çıtası sürekli yüksek tutulmakta ve bu yüzden beklentiler sürekli artmaktadır. İşte bunları da gerçekleştirecek olanlar yine bizleriz. Önemli olan ise çabamızın emeğimizin karşılığında milleten hayır duası alabilmek, arkamızdan Allah razı olsun dedirtebilmektedir. Başka da hiçbir beklentimiz olamaz çünkü biz millete hizmeti ibadet kabul ediyoruz”.

Kavaklıoğlu açıklamasını şu cümlelerle tamamladı: “Birlik ve beraberliğimizden ödün vermeden, millete hizmet etmeye, Niğde’mize layık olduğu hizmetleri kazandırmaya devam edeceğiz. Bu kutsal yolda en büyük sermayemiz Niğde sevdamızdır. Yeni İl Başkanımız seçilen Ahmet Özmen’e ve yeni yönetim kurulu üyelerimize başarı dileklerimi sunuyor, neticenin teşkilatlarımıza ve Niğde’mize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum”.


Editör: TE Bilişim