İP Genel Başkanı Doğu Perinçek, 24 Ekim Cuma günü Niğde’ye geliyor.
 
 
İşçi Partisi Niğde İl Başkanı Z.Cem Yıldırım  yaptığı açıklama da; Bugünkü AKP iktidarı, küresel güçlerin güdümünde Millî Devletimizi ve Cumhuriyet Devrimimizi yıkma, millî ekonomimizi çökertme girişimiyle ülkemizi karanlık bir sürecin içine sürüklemiştir. Millî, Demokratik, Laik ve Sosyal Hukuk Devleti olan Türkiye Cumhuriyeti saldırı altındadır.
 
İktidarın borçlanma ekonomisini sürdürme olanakları artık bulunmuyor. “Açılım” adını verdikleri Türkiye’yi bölme girişimi de, bölge ve ülke koşullarında çıkmaza girmiştir. Ülkemiz komşularımızla düşman hale getirilmiştir.

              Türkiye'mizi bu karanlık yönetimden kurtarma, hedeflenen Millî Hükümet önderliğinde bağımsızlığa, demokrasiye, barışa, vatan ve millet bütünlüğüne kavuşturma koşulları oluşmuştur.
 
Bugüne kadar hak ettiği desteği, yardımı devletimizden alamayan Niğde’mizin uzun zamandır yaşadığı ekonomik, sosyal ve kültürel sorunları da bu genel tablodan ayrı düşünemeyiz.
 
Bu koşullarda, İşçi Partisi Genel Başkanı Sayın Doğu Perinçek, 24 Ekim Cuma günü saat 17.00’de Niğde Grand Hotel’de, TÜRKİYE’NİN ÇIKIŞ YOLU: MİLLİ MECLİS MİLLİ HÜKÜMET” başlıklı konferansı vermek üzere Niğde’de olacak.
 
Genel Başkanımız Doğu Perinçek,  konferans bitiminde kitaplarını okurları için imzalayacaktır.
 
Halkımıza açık olan konferansa tüm Niğdeli vatandaşlarımızı bekliyoruz.”dedi.



 
Editör: TE Bilişim