Dahi GEDİK / Editör ÖZEL

Niğde İl Genel Meclis Üyesi Tevfik Avanoğlu 2010 yılı içerisinde köylere götürülen hizmetler hakkında yönelttiğimiz soruyu cevaplandırdı.

 

Borhaber.net Editörü Dahi GEDİK sordu ;

Sayın Avanoğlu İl Genel Meclis Üyesi olarak, Meclis ve İl Özel İdaresi tarafından gerek vatandaşlar gerekse Basın Camiamıza sıkça köylere götürülen hizmetlerden bahsedilir. Bize ve  okurlarımız için Bor İlçemize bağlı köylerimize giden hizmetler hakkında genel hatları ile bize bir değerlendirme yapabilir misiniz ? 

İl Genel Meclis Üyesi Tevfik Avanoğlu cevapladı ;

Öncelikle bana bu soruyu yönelttiğiniz için teşekkür ederim. Hizmet noktasında siyaset ve ideolojik yaklaşımlardan uzak olarak Niğde için Bor için elzem gereksinimleri ve ihtiyaçları noktasında tüm İl Genel Meclis üyelerimizle birlikte naçizane bizim de çabalarımız mevcut yeterli mi hayır değil. Elimizin ulaştığı gücümüzün yettiği tüm sınırlarımız dahilindeki köy ve beldelerimize hizmet götürmeye çalışıyoruz. Bu anlamda, yapılan hizmetleri ve uygulama çalışmalarını yerinde görmek üzere  gerek siz ve gerek diğer Basın mensubu arkadaşlarla bir çok defa köylerimize ziyaretlerde bulunduk. Köylerimizin yol, su ve kanalizasyon ihtiyaçları bitirildi. Köy içi yolları asfaltlanarak parke döşemeleri çalışmaları da tamamlanarak hemşerilerimizin hizmetine sunuldu. Bundan sonraki adım için köyde yaşayan hemşerilerimizin ekonomik kalkındırılmasına yönelik adımlar atabilmek. Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün de çok güzle ifade ettiği ‘köylü milletin Efendisidir! ‘ veciz sözü ışığında köylü vatandaşımızın sosyal ve ekonomik yönlerden kalkınması da gereklilik arz etmektedir.

Editör: TE Bilişim