Milliyetçi Hareket Partisi Niğde Milletvekili Adayı Hikmet Bekil, seçim çalışmalarına dur durak bilmeksizin devam ediyor. Seçim çalışmaları hakkında kamuoyunu bilgilendiren MHP’li Bekil; “12 Haziran Genel Seçimlerinde iktidar Niğde’de gömülecek dedi!”
 
Seçime sayılı günler kala siyasi partiler seçim çalışmalarına hız verirken, Milliyetçi hareket Partisi 4 koldan yürüttüğü seçim çalışmalarında büyük bir ivme kazandı. 3 Adayının yanı sıra kadın kolları da Niğde’nin köylerinde seçim çalışmalarına devam ediyor.
 
Önceki gün Ağaçaşar, Nar, Gösterli, Kayırlı, Kiledere, Alay, Bağlama, Kömürcü köy ve kasabalarını ziyaret eden MHP Niğde Milletvekili Adayı Hikmet Bekil iddialı konuşarak; “Milliyetçi Hareket Partisi iktidar koşusuna devam ediyor. Ama bizim Niğde özeline söylenecek çok sözümüz var. Özellikle Niğde’de iktidar partisinin etkinliğinin iyice azaldığını görmekteyiz. Seçim atmosferine girdiğimiz 8 Ocak 2011’den beri köy ve kasabalarımızı en az 6 şar defa ziyaret ettik. Köylümüzü, kasabalımızı, esnafımızı, çiftçimizi, gencimizi, yaşlımızı dahası Niğdeliyi ismen dahil olmak üzere her şeyi ile tanıyoruz. Tanımanın ötesinde sorunlarını en iyi bilen kadro olmak üzere yollardayız, halkımızın yanındayız. Bu süreçte iktidar partisi bütün olanaklarına rağmen, Niğdelinin siyasi tercihi üstünde ipotek kurmayı başaramamıştır. Çünkü Niğdeli 8 yıldır kendisine sunulmayan hizmeti bilmektedir. Niğde sekiz yılda rekor göç oranlarıyla geriye gitmekte olduğunun farkına varmaktadır. Bir fabrika açmayan, borç yükü altında vatandaşı ezen iktidara 12 Haziran’da Niğdeli gereken cevabı verecektir.” Dedi
 
Ağaçaşar’da Elektrik Sorunu
 
MHP’li Hikmet Bekil, köy gezileri sırasında Ağaçaşar’a uğrayarak vatandaşla sohbet etti. Köylünün tarımda sulama için kullanılan elektrikten dolayı mağdur olduğunu tespit eden Bekil; “Niğde, iktidar her ne kadar tarımı bitirmeye çalışsa da tarım şehridir. Eğer tarım üreticisine destek olmazsan köylün göç eder, ödenmeyecek borçlar altında yok olup gider. Bizde bu bilinç ve inançla MHP iktidarlığı döneminde tarımda girdileri azaltma sözü veriyoruz. Birincisi mazot çiftçi için KDV ve ötv siz verilecek, ikincisi elektrik üreticiye daha ucuz verilecek. Zira üretimde fırsat eşitliği yaratmak milliyetçi hareket iktidarlığının öncül görevidir. Yerüstü suyu kullanan üretici ile yer altından suyu enerji ile çıkaran üretici ürününü aynı fiyata satıyorsa, yer altından su çıkaran üreticinin teşvikle desteklenmesi gerekir. Biz bu adalet anlayışı içinde 13 Haziran’dan sonra Ağaçaşar’ın sorunlarını çözmeye söz veriyoruz” dedi. Vatandaşların yoğun alkış ve destekleri altında yaptığı konuşmadan sonra, vatandaşla birebir sohbet eden MHP’li Bekil, daha sonra diğer köylere hareket etti.
 
TEK’i Özelleştirdiler, Şehitliğimizin Elektriğini Bile Kestiler!
Hükümetin özelleştirme politikalarını sert bir dille eleştiren MHP’li Bekil, stratejik kurumların özelleştirilmesinin sonucu bugün Türkiye büyük bir kıskacın altına girdiğini ifade etti.

Bekil Alay Kasabası ile Kömürcü köyünde iktidarın yanlış politikalarını halka şikayet ederek “bir ülkenin belli başlı stratejik kurumları vardır. Bunlar hassasiyeti olan kurum ve kuruluşlardır. İletişim, enerji, ulaşım bu kategorilere girer. Bugün iletişim yabancılara verildi. Enerji dersen özel sektörün insiyatifine geçti. Ulaşım ise içler acısı bütün stratejik limanlar maalesef yabancıların elinde. Hal böyle olunca şehitlerimizin kan dökerek kurduğu ülkenin stratejik öneme sahip bütün yerleri birer birer satılmakta. Vatandaşlarım düşünün İzmir İşgalinden sonra kurtuluş savaşı başladığında ülkenin demir yolları Fransız şirketin kontrolündeydi. Anadolu’ya Ege’den silah getirilmek istendiğinde Demiryolu Şirketi greve gitti. Aynı durum yunanlar Anadolu’yu işgale ilerlerken gerçekleşmedi. Çünkü devlet bu stratejik kurumu o zaman Fransızlara satmıştı. Şimdi durum farklı mı? Vatandaşlarım önceki gün acı bir haber aldık. Bor’da bu vatan için kanını dökmekten çekinmeyen evlatlarımızın, aziz şehitlerimizin şehitliği var. Düşünün bu ülkenin namusu, bu ülkenin gururu olan bu şehitlere devletin reva gördüğü muameleye bakın.

Özelleştirilen TEK’in sahipleri, Şehitliğimizin elektriğini kesmişler, tasarruf diye. Hal böyle olunca her Türk evladının gururlanması gereken şehitlik maalesef bugün karanlığa gömülüyor. Daha bu tür uygulamalara ne kadar sessiz kalacağız merak ediyorum” dedi.
 
“Kimse Kendini Buğday Ambarında Görmesin!”
Milliyetçi Hareket Partisi Niğde Milletvekili Adayı Hikmet Bekil, seçim çalışmaları hakkında genel bir değerlendirme yaparak; “Birileri kendilerini kandırdığı yetmiyor gibi, halkı da uydurdukları yalanlarla kandırmaya çalışıyor. Halkımız bu tür yalanlara karnı tok artık. Çılgın projeler ürettiğini iddia edenler, halkın sorunlarına biraz kafa yorsunlar. Niğdeli kan ağlarken, Niğdeli göç ederken, güllük gülistan tablolarla yollara çıkmasınlar. Niğde’de artık tek bir gerçek var. Milliyetçi Hareket Partisi yapılan son kamuoyu yoklamalarına göre 1. partidir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Kimse halkın gözünü boyamaya çalışmasın. Bu başarı seçime birkaç ay kala Ankara’dan gelinerek başarılmadı. Bu başarı yıllardır inançlı MHP kadrolarının gece gündüz demeden çalışmasıyla başarıldı. Herkesle görüşülerek programlarımız çalışmalarımız anlatılarak başarıldı. Öyle 40-50 araçlık konvoylar gidilerek, köylerde kendi kendine miting yapılarak sağlanacak bir başarıda değil. Bu yeri geldi mi bir köye tek başına gidilerek onların içinde olarak, sorunlarını dinleyerek başarıldı. Artık Milliyetçi Hareket Partisi iktidara yürüyor. Kimse önümüze set çekmeye kalkmasın çünkü o setin altında kalacaklar. Hüseyin Alınak’la, Mahide Yaramış’la Niğde’nin sorunlarını TBMM’de çözmeye inanmış MHP kadrolarımızla iktidara yürüyoruz. Buğday ambarında kendilerini görenlerin sonunu merak edenler 12 Haziran’da sandıkta MHP çıktığında göreceklerdir.” dedi.

















Editör: TE Bilişim