HDP Niğde Belediye Başkan adaylarını, Niğde ve Bor İl Genel Meclis adaylarının  tanıtımına çarşı ve pazarda devam ediyor.

 

Halkların Demokratik Partisi Niğde Örgütü üye ve gönüllüleri Niğde Bedesten Pazarı (sosyete pazarı) mevkiinde bildirilerle adaylarını tanıtıp “rantı değil şehri yönetmeye adayız” sloganlarıyla vatandaşlarla ve pazarcı esnafıyla sohbet edip “sorunların çözümü için sokak, mahalle, semt meclisleriyle Niğde de yerel yönetimine müdahil olacaklarını” belirtilerek “kent hakkı, şeffaf belediyecilik, ekolojik belediyecilik, cins ayrımı yapmayan bir belediyecilik, emekten yana bir belediyecilik, halkçı bir belediyecilik” nasıl olur? Sorularını yüksek sesle anlatarak. 30 Mart yerel seçimlerinde halkın demokratik seçeneğinin partilerinin olduğunu iddia ettiler.

 

Niğde Belediyesi Eş başkan adayı Abdülkerim Çekmek, Niğde Merkez ilçe İl genel meclis üyesi adayı Nevin Kaya, Bor İl genel meclis üyeliği adayı Nazım Kaçar’ın da aralarında bulunduğu gönüllerin bildiri dağıtım ve aday tanıtım etkinliği olaysız bir şekil de tamamlandı.

 

 



Editör: TE Bilişim