HDP Adayı Niğde Milletvekili Adayı Hamza Özkan; Kardeşçe Yaşamı Savunmaya devam edeceğiz

 

HDP Niğde 1. sıra adayı Hamza Özkan Borhaber.net’i  ziyaret ederek 1 Kasım seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 

Van Gülpınar doğumlu ve halen Bitlis Tatvan da ikamet eden Hamza Özkan 7 Haziran seçimlerinde Kastamonu ilinden 1. sıra adayı olduğunu belirterek “hakların bir arada ortak vatanda kardeşçe yaşama ülküsünü anlatmak ve partimiz HDP nin Türkiye partisi olma iddiasına bizatihi destek için Niğde İlinden aday oldum.

 

Partimiz HDP ye yönelik saray merkezli siyaset yapma kulvarının planlı bir şekilde kapatılma girişimlerine inat “inadına HDP inadına barış diyoruz. Ülkemizin daha demokratik ve adil bir yönetimle yönetilmesi 78 milyonun ortak talebidir HDP olarak biz bu talebi dillendiriyor ve her şart ve zeminde bu şiarı yükseltmek için çaba gösteriyoruz.

 

Ülkemizde demokratik siyasetin önünü tıkayanlar 1 Kasım seçimleriyle birlikte tarihin çöp tenekesine halklarımız tarafından süpürülecektir. Umar ve ümit ederim ki bu günün iktidar da sahipleri sandıkla geldikleri gibi sandıkla gitme basiretini gösterirler. Bu savaş saray savaşıdır halklar arası savaş değildir halklar tabutlara değil birbirimize, barışa, özgürlüğe, hak ve hukuka sarılmalıyız. Umudumuz halkımızdır, halkımızda bizleri meclise göndereceğine inanıyoruz.  Ülkemizi böldürmeyeceğiz. İnadına bir arada barış içerisinde kardeşçe yaşamı savunmaya devam edeceğiz”dedi. 

Editör: TE Bilişim