Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Başkanlığı üyesi bir grup bayan Niğde’de mahallelerde Anneler Günü nedeniyle Annelere 600’e yakın fidan dağıttı.

Haber: Selim GÖKEL

MHP Kadın Kolları Başkanlığı üyesi kadınlar, parti çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Anneler Günü nedeniyle Niğde’nin çeşitli mahallerinde fidan ve çiçek dağıtın MHP Kolları üyelerinin bu etkinliği büyük ilgi gördü.

İl Başkanı Ali Güngör ve Kadın Kolları İl Başkan Yardımcısı Nesrin Yücel Ergin’in katılımı ile onlarca MHP üyesi kadın Niğde’nin mahallelerinde Anneler Gününde annelere anlamlı bir hediye verdiler. Hepimiz yılın annesiyiz, bir çok fidan yetiştirdin, bizim için de bu fidanı yetiştiriniz” şeklinde not ile annelere ağaç fidanı hediye edilerek onların Anneler Günü kutlandı.

MHP Kadın Kollarının bu etkinliği büyük ilgi gördüğünü belirten MHP Kadın Kollarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Nesrin Yücel Ergin yaptığı açıklamada; MHP Kadın kolları olarak binlerce üyemiz ile uzun zamandır bir çok etkinlik düzenliyoruz. Toplumu ilgilendiren her konuda bir etkinlik yapıyoruz, müdahil oluyoruz. Bugün Anneler Günü, bir grup üyemiz çarşı merkezinde adaylarımız ile birlikte çiçek vererek anneler gününü kutlarken, aynı anda bir çok üyemiz ise Niğde’nin çeşitli mahallelerinde annelerimize ağaç fidanı hediye ettiler. Türk Kadını, Türk Annesi her bir birey olarak yılın annesidir. Tarlada çalışırken, evinde çocuğunu Türk töresine göre yetiştirirken, resmi dairede devlete görevini yaparken, doğururken, emzirirken, çocuğunun saçını tarayıp “Allah zihin açıklığı versin” duaları ile okula gönderirken… her biri yaşamının her anında aslında “Yılın Annesi” olmayı  hak ediyor. Türk Annesi, Türk Milletinin temelidir. Annelik yaşamın her yerinde, her anında vardır. Geçmişte Türk Kadını, Hakan’ının yanında  devlet kararlarında fikrini söylemiş. Kurtuluş Savaşımızda üzerine ne düşmüşse bu topraklar için yapmış. Bilinsin ki bugün de Türk Kadını bu milletin var olması, kıyamete kadar yaşaması için ne gerekiyorsa, neyi gerektiriyorsa yapacaktır. Muhtaç olduğu kudret damarlarındaki asil kandadır” dedi.

 

http://www.borhaber.net/siyaset/fidanlari-en-iyi-bakacaklara-teslim-ettiler-h16680.html

Posted by Bor Haber on 10 Mayıs 2015 Pazar
Editör: TE Bilişim