Ertuğrul Çelenkoğlu,  Bahçeli Beldesinden MHP’den Başkan Adayı

 

 

 

 

Niğde Belediye Meclis Üyesi Ertuğrul Çelenkoğlu,  Bor Bahçeli Kasabası Belediye Başkanlığına Aday Adayı olduğu geçtiğimiz gün  MHP Bor İlçe Merkezinde yapılan toplantı ile açıklandı.

 

 

MHP yerel seçim hazırlıklarını hızla sürdürüyor. Yerel seçimlere bir yıl kala Milliyetçi Hareket Partisi Bor İlçe Teşkilatı’nda hareketlilik sürüyor. Bahçeli Kasabası Belediye Başkan aday adayı olarak halen Niğde Belediye Meclis Üyesi  Ertuğrul Çelenkoğlu beraberindeki  Bahçelili bir grup partili ile Bor İlçe Başkanlığına başvurusunu yaptı.

 

 

BAHÇELİ’DE SEÇİMLERİ KAZANACAĞIZ

 

Bahçeli Kasabası Belediye Başkan Adaylığına,  aday olduğunu parti binasında yapılan toplantı da Bor İlçe Başkanlığına bildiren  Ertuğrul Çelenkoğlu ; Burada dilekçemiz ile Bahçeli Belediye Başkan Adaylığına başvurduk. Bahçeli de şahsıma sadece Milliyetçi Haraket Partisi’nden değil Akp’den, Chp’den, ve diğer partilerden büyük  destek var, destek veren Bahçelilerin  bir kısmı da buradalar. Yaklaşık bir buçuk yıldır seçim çalışmalarına devam ediyordum. Bundan sonra daha fazla aktif bir şekilde çalışmalarımızı yapacağız. Allah’ın izniyle Bahçeli’de büyük fark ile seçimi kazanacağımıza inanıyorum. Bunun için hep beraber çalışacağız, şimdiden partililerim ve bana destek verip başka partilerden MHP’ye geçen  hemşerilerimize teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

 

 

DİĞER PARTİLERDEN MHP’YE  BÜYÜK İLGİ VAR

 

Ertuğrul Çelenkoğlu’nun dilekçesini alan MHP Bor İlçe Başkanı Şefik Çalgın ise ; Sayın Çelenkoğlu partimizin Bahçeli Kasabası Belediye Başkan Aday Adayı oldu. Partimizin yönetim kurulu ile görüşüp inşallah adaylığını açıklayacağız. Ertuğrul Bey’in de ifade ettiği gibi gerek Bahçeli’de gerek Bor İlçemizde bir şekilde başka partilerde bulunmuş vatandaşlarımızdan büyük destek var. İçinde bulunduğumuz süreç artık MHP’ye daha çok önem atfetmiştir. Mevcut iktidarın, Müslüman Türk Milletine  bakış açısı, Türklüğü ayaklar altına alması, son günlerdeki gelişmeler den de görülmüştür. Bizler bunun farkındayız, Türk Milleti MHP’yi tek umut olarak görmekteler. Milli olan, Atatürkçü olan, ülkesini,  milletini düşünen herkesin yerel seçimler öncesi MHP’de bulaşması gerekiyor, böyle olacağının izlenimini şimdiden ediniyoruz.. ” dedi ve Ertuğrul Çelenkoğlu’na ve Bahçelilere teşekkür etti.

  

Bahçeli Belediye Başkanlığına aday olan Ertuğrul Çelenkoğlu 1960 Bahçeli doğumlu, İl Özel İdare Müdürlüğünden emekli oldu. Emekli olduktan sonra Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifinde başkan yardımcılığı, Niğde Şehiriçi Otobüs Kooperatif Başkanlığı yaptı ve halen Niğde Belediyesinde MHP’den Belediye Meclis Üyesi görevini devam ettiriyor.

 

  

Editör: TE Bilişim