Türkiye Büyük Millet Meclisine 22., 25. ve 26. Dönemlerde AK Parti Niğde Milletvekili olarak seçilen Erdoğan Özegen, vatandaşların ülkemizin karşı karşıya bulunduğu sıkıntılı bir süreçte yapılan seçimlerde istikrarın ne kadar önemli olduğunun bir kez daha vatandaşlarımız tarafından ortaya konulduğunu söyledi.

“1 Kasım’da verdikleri oylar ile AK Parti’yi yeniden iktidara taşıyan milletimize teşekkür ediyorum” diyen AK Parti Niğde Milletvekili Özegen, 1 Kasım seçimlerinin her zeminde Türkiye’nin istikrarlı yürüyüşüne devam etme kararlılığını ortaya koyması adına oldukça anlamlı olduğunu belirtti.

AK Parti Milletvekili Özegen, seçim öncesinde her türlü yalan, itibarsızlaştırma ve kumpas düzeninin ortaya konulması gibi ciddi badireler ile karşı karşıya bulunan AK Parti’nin, yine milletin azim ve kararlılığı ile tüm bu oyunları elinin tersi ile ittiğine vurgu yaptı.

Türkiye Büyük Millet Meclisine 22., 25. ve 26. Dönemlerde AK Parti Niğde Milletvekili olarak seçilen Erdoğan Özegen, 1 Kasım’da yapılan milletvekili genel seçim sonuçlarını değerlendirirken şöyle konuştu:

“7 Haziran seçimlerinin ardından ülkemizde başlayan istikrarsızlık hayatın birçok alanında etkili olmaya başlamıştı.

Ama aziz milletimiz her alanda büyüme, gelişme ve kalkınmanın ancak ve ancak ülkemizde sağlanabilecek köklü bir istikrardan geçtiğine inandıkları için oylarını AK Partisi çatısı altında buluşturdular.

Kurulduğu günden beri aziz milletimiz olmak üzere, tüm dünyada zulüm altında bulunan, dini, dili, milliyeti, inancı ne olursa olsun tüm insanların adeta bir umudu haline gelen AK Parti, bu seçimde de ortaya koyduğu sağlıklı projelerle halkımızın teveccühünü kazandı.

Dün olduğu gibi bundan sonra da AK Parti olarak halkımızın yanı başında olmayı sürdüreceğiz. Onların meselelerini kendi meselelerimiz olarak değerlendirip ülkemize, memleketimize hizmet için yatırımlarımızı sürdüreceğiz.”

TEŞEKKÜRLER NİĞDE

Niğde’’de demokratik bir ortamda seçim çalışmalarının yürütüldüğünü söyleyen AK Parti Milletvekili Özegen, konuşmasına devamla şunları söyledi:

“1 Kasım 2015 Pazar günü gerçekleştirilen 26. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde, ülkemizde istikrar, kalkınma, büyüme, gelişme ve bir dünya ülkesi olma yolunda, bizlere seçim sürecinde destek veren yanımızda olan vatandaşlarımız başta olmak üzere, turizmcilerimize, sanayici, iş adamı, bakkalından berberine kadar bütün esnaf kardeşlerimize, her daim omuz omuza mücadele ettiğim gecesini gündüzüne katarak parti çalışmalarımıza katılan merkez İlçe ve tüm İlçe Teşkilatlarımız, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları yönetim ve üyeleri ile Köy ve Mahalle temsilcilerimize, sandık görevlilerimize, seçimde görev alan Okul Temsilcilerimize ve Mahalle Başkanlarımıza, sandık Yönetim Kurullarımıza, bütün Teşkilat mensuplarımıza ve basın mensuplarımıza, teşekkür ediyorum. Bizlere yeniden görev veren asil milletimizin her ferdine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun.”


Editör: TE Bilişim