Cumhuriyet Halk Partili Niğde Belediye Meclis Üyesi Erdal Aydoğan Niğde Belediye Başkanlığına sorular sormaya devam ediyor.  Aydoğan daha önce Niğde Belediyesinin vakıflara, tarikatlara, derneklere  yaptığı para ve arsa yardımını sormuştu. (Burada tıklayın)

Haber: Selim GÖKEL

CHP'li Belediye Meclis Üyesi Erdal Aydoğan bugün Niğde Belediyesine yanıtlaması için yine zor sorular sordu. Ak Parti için zor bir zoru olan Fetö tarafından orgazine edilen Türkçe Olimpiyatlarını, Fetö Yayın organlarına üyelikleri ve işe alınan ve darbe sonrası işten atılanların sayını yanıtlaması üzerine Niğde Belediye başkanlığına yazılı soru sordu. 


Erdal Aydoğan konu ile ilgili yaptığı açıklamada;   "Geçmişten günümüze kadar Fetö terör örgütün Devletimizin içinde örgütlendiğini, bunun içinde her alana girmeye çalıştığını ve kendini dini bir yapı olarak göstererek milletimizin milli duygularını kullandığını defalarca dile getirilmiştir.  Bu örgütün tek amacı maddi kazanç elde etmekten başka bişey olmadığını, her yaptığı işin sonunda maddi kazanç elde ettiğini biliyorduk.  Türkiye genelinde yaptığı Türkçe Olimpiyatlar adı altında bir çok programlar yapmış ve bunlardan birini de İlimizde yapmıştır.  O dönem Niğde Belediyemiz büyük destek vermiş ve programının içinde bizzat olmuştur. Hatta dönemin Belediye Başkanı ve Milletvekili eli kanlı terör örgütü başını övgülü sözlerle selam göndermiştir. O zaman dönemin Valisi, Milletvekilleri, Belediye Başkanları, Rektörü AKP İl ve İlçe Başkanları yani kısacası Niğde Protokolünün tümü bu programda aktif rol oynamışlardı. Bu tuzağa o zaman Yine Cumhuriyet Halk Partisinin tek bir yetkili kişisi düşmedi.  Bu nedenle Niğde halkımızın doğru bilgilendirilmesi ve haklarını en iyi şekilde savunabilmek için sorulmayan ne varsa sormaya devam edeceğiz" dedi. 







 
Editör: TE Bilişim