7 Şubat 2015 Cumartesi günü gerçekleştirilen Ak Parti Niğde 5.Olağan İl Kongresine katılanlara teşekkür eden İl Başkanı Emrah Özdemir, Yeni Türkiye ve Yeni Niğde vurgusu yaptı.

Özdemir ; ‘’Yeni Türkiye inşasında emeği olan Ak Parti ailesine kongremizi şereflendirdikleri için özellikle teşekkür etmek istiyorum. Miting havasında muhteşem bir kongre gerçekleştirdik. Kongremize katılan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme  Bakanımız Lütfi Elvan’a, Genel Başkan Yardımcımız İstanbul Milletvekili  Ekrem Erdem’e, Şanlıurfa Milletvekili Teşkilatlanmadan Sorumlu Bölge Koordinatörü Mahmut Kaçar’a, Aksaray Milletvekili teşkilatlanmadan sorumlu İl Koordinatörümüz  İlknur İnceöz’e, Ak Parti Niğde Milletvekillerimiz Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi’ye, il-ilçe-belde belediye başkanlarımıza, meclis üyelerimize , partimizin üyelerinden köy, belde, mahalle başkanlarına ve yönetimlerine, gençlik-kadın-ilçe ve il yönetiminde görev alan tüm kademelerimize  kongre sürecimizde gece gündüz demeden, bu güzel gün için emek sarf eden dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Partimizin kuruluşundan bugüne, ülkemizin,ekonomik, sosyal, kültürel vb. anlamda daha güçlü bir yapıya kavuşması için çalışan parti mensuplarımıza teşekkür ediyorum. 

Yeni yönetimimizle birlikte, Yeni Niğde ve Yeni Türkiye yolunda 2015 seçimlerine yönelik çalışmalarımıza hız verecek ve partimizin en yüksek oranda oy alabilmesi için çalışacağız. Niğde 5.Olağan İl Kongremizin, Niğde’miz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi

Editör: TE Bilişim