Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmalarına aday belirlemesinden hemen sonra başlayan CHP Niğde Milletvekili Doğan Şafak, beraberinde CHP İl ve İlçe Başkanlıkları, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, İl Genel Meclis Üyeleri ve gönülden destek veren partililerle sokak-sokak gezerek Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’nu ve çalışmalarını halka anlattı.

Altunhisar, Bor, Çamardı, Ulukışla ilçelerinde ve Niğde merkezde ziyaretlerde bulunan CHP Niğde örgütü ayak basılmadık köy bırakmadı.

Sıkı bir çalışma yürüterek, Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na büyük destek veren CHP Niğde örgütü halkın ayağına giderek Cumhurbaşkanı Adayı için oy istedi.

Esnafları tek tek gezerek, halkla açık ve kapalı alanlarda toplantılar düzenleyen CHP Niğde Örgütü, Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na halkın gösterdiği ilgiden memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Yoğun çalışması arasında CHP Niğde Milletvekili Doğan Şafak ile yaptığımız kısa görüşmede, Cumhurbaşkanlığı Seçimine yönelik CHP’li Vekil şu sözleri söyledi;

Doğan Şafak, “ CHP Niğde Örgütümüzle beraber gezmediğimiz ilçemiz, beldemiz, köyümüz kalmadı. Kahvelerde bile toplantılar yaptık. Esnafımızla buluşup, Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu’nu anlattık. Vatandaşın Cumhurbaşkanı adayımıza gösterdiği ilgi elbette bizi çok mutlu etti. Sıkı bir çalışma yürüttük. Cumhurbaşkanlığı Seçimine ramak kaldı, sandıklar açılana kadar da bu çalışmaya devam edeceğiz. Örgütümüz Cumhurbaşkanı Adayımıza büyük destek verdi. Bayramda bile çalışmalarımıza ara vermeyerek halka buluşup, ziyaretlerde bulunduk.

Ulukışla ilçesi, Darboğaz, Çiftehan, Koçak, Hasangazi, Porsuk, Beyağıl köy ve kasabalarında toplantılar yaptık. Altunhisar ilçesi, Yeşilyurt, Hasandağıulukışlası, Çömlekci, Yakacık köylerinde de ziyaretlerde bulunduk. Bor ilçesine bağlı Bayat köyünü ziyaret ettik. Ramazan ayında iftardan sonra akşam saatlerinde Cumhurbaşkanı adayımız için dur durak bilmeden seçim çalışmalarına Niğde merkezde bulunan kahve ziyaretleriyle devam ettik. Çiftlik ilçe merkezi, Azatlı, Bozköy ve Divarlı kasabalarında daha sonra Kızılören, Bulduruç köylerinde halkı ziyaret ederek çalışmalar yaptık. Bor ilçe merkezinde esnafları ziyaret ederek, Havuzlu, Gökbez, Postallı, Kızılkapı, Karacaören, Kılavuz, Halaç, Kaynarca, Bahçeli, Kemerhisar köy ve kasabalarında çalışmalarımıza devam ettik. Niğde merkez ve köylerini ziyaret ettik. Niğde merkezde Bor caddesi ve İstasyon caddesindeki esnafları ziyaret ettikten sonra Orhaniye, Kocapınar, Dündarlı, Dikilitaş, Hacıbeyli, Karaatlı köy ve kasabalarına giderek ziyaretlerimize devam ettik.

Niğde’nin sorunlarını ele alarak, bu sorunların çözümüne yönelik milletin vekili olarak neler yapabileceğime dair istişare toplantıları düzenledim. Sizlerin yani basının aracılığıyla bu sorunları halkımızla paylaştık.

Çamardı merkez esnaflarını, Bademdere, Eynelli, Elekgölü, Mahmatlı, Yelatan, Çardacık, Burç köylerini ziyaret ederek Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmalarına devam ettik.

Sayın Murat Karayalçın Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmalarımıza destek vermek için Niğde ilimize geldi. Sayın Karayalçın’la birlikte Yıldıztepe, Hasaköy, Niğde merkez ve Ulukışla ilçemizde çalışmalar yaptık.

Cumhurbaşkanlığı seçimleri için il, ilçe örgütümüz ve kadın kollarımızla beraber Sayın Ekmeleddin İHSANOĞLU' na destek için pazartesi pazarı ve Paşakapı caddesi esnaflarını ziyaret ettik” dedi.

KADIN KOLLARI YAPILAN GÖZALTI UTANÇ VERİCİ!

Cumhurbaşkanlığı Seçim çalışmalarına yönelik CHP Niğde Kadın Kollarının şehir merkezinde açtığı stantda CHP Niğde Kadın Kolları Başkanı Nevriye Sayın ve 6 üyenin gözaltına alınması ile ilgili CHP Niğde Milletvekili Doğan Şafak şöyle konuştu.

Doğan Şafak, “Demokrat bir şekilde seçim çalışmalarını yürüten CHP Niğde Kadın Kollarımıza yapılan bu gözaltı utanç verici ve talihsiz bir olaydır. Zaten, hemen olay yerine giderek kadın kollarımıza destek verdim. Aynı olay Antalya’da da yaşanmış, yine CHP’li kadınlarımıza seçim çalışması yaptığı için bu şekilde bir gözaltı yapılmıştı. AKP iktidarı elindeki gücü yanlış şekilde kullanarak bizleri yıldıramayacağını anlamalı. Demokrasi çatısı altında seçim çalışması yürütülebileceğini öğrenmeli. Demokrasi adına utanç verici bu olayı bir kez daha kınıyorum. Olayın arkasından bir basın açıklaması düzenledim. Orada da bu üzücü hadiseyi fazlasıyla eleştirdim. Halktan da bu konuda büyük destek aldık” dedi.

Seçim çalışmalarına dur durak vermeyen CHP Niğde Milletvekili Doğan Şafak, sandıklar açılana kadar çalışmalarına devam edeceğini dile getirirken, Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu için bir kez daha halktan destek istediğini ifade etti.

 

Editör: TE Bilişim