Eğitim-Bir-Sen’den faks çekme eylemi


Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Eğitim-Bir-Sen, eylemlerine devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Hükümet Meydanında bordro yakma eylemi yapan Eğitim-Bir-Sen Niğde Şubesi 25 Nisan Çarşamba günü de faks çekme eylemi yapacak.

Ek ödeme konusunda seslerini duyurmak için Hükümet Meydanında bir basın açıklaması yapacaklarını belirten Memur-Sen İl Başkanı ve Eğitim-Bir-Sen Niğde Şube Başkanı Celalettin Özüdoğru, “Sendika Genel Merkezimizin almış olduğu karar doğrultusunda 25 Nisan 2012 Çarşamba günü tüm yurt genelinde olduğu gibi Niğde’de de Maliye Bakanının  Ek Ödeme konusunda Öğretmen ve Öğretim Görevlilerine karşı takındığı tutum ve dile getirdiği söylemlerle ilgili faks çekme eylemi gerçekleştireceğiz. Saat 16.00’da yapılacak basın açıklamasından sonra Niğde Merkez Postanesindeki faks eylemine üyelerimizin desteklerini bekliyoruz” diye konuştu.


Yapılacak eyleme sendikalı, sendikasız bütün eğitim çalışanlarını davet eden Özüdoğru, toplu sözleşmedeki ek ödemelerin Maliye Bakanı’nın inisiyatifinde olmadığını hatırlatarak; “Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen olarak masadaki hakkımızın sonuna kadar kullanacağımız tüm kamuoyu önünde deklare edeceğimizi ilan ediyor ve ek Ödemesini isteyen tüm eğitim çalışanlarını bu eyleme davet ediyoruz” dedi.




Editör: TE Bilişim