CHP Niğde Milletvekili Doğan Şafak’la yaptığımız kısa görüşmede ülke ekonomisinden, teröre, uluslararası ilişkilerden, Cumhurbaşkanlığı seçimine kadar her konuya vurgu yaptık.


Bugün Doğan Her Çocuk Kaşını, Gözünü Anne Babasından, Dış Borcu Tayyip Erdoğan’dan Alıyor!!!


CHP Niğde Milletvekili Doğan Şafak, tarih tarih vermiş olduğu verilerle dış ticaret açığına değinirken, Başbakan Erdoğan’a da gönderme yaptı.


Niğde Milletvekili Doğan Şafak, “1923 den 2002'ye kadar geçen 79 yılda Türkiye'nin toplam dış ticaret açığı 247 milyar dolar oldu.     2002’den, 2013’e kadar toplam dış ticaret açığı 687 milyar dolar oldu. Bugün doğan her çocuk kaşını gözünü burnunu anne veya babasından, 2937 dolar fazladan dış borcu da Tayyip Erdoğan'dan alıyor. Bu hükümet geldiğinde kişi başı dış borç 1.963 dolar idi. 2013’ün ilk 3 ayında kişi başı dış borç 4900 dolara çıktı” dedi.

Gazze’ye Yapılan Saldırıyı Kınıyorum!

İsrail’in, Gazze’ye açtığı savaşla ilgili değerlendirmeler yapan Doğan Şafak şu sözleri söyledi, “İsrail devletinin Gazze'ye yaptığı saldırıyı kınıyorum. Bu koşulların oluşmasında şüphesiz hükümetin Ortadoğu' da izlediği Suriye'yi ve Irak'ı zayıflatma politikası var.     Bu politika anlayışının kime hizmet ettiğini bugün bir kez daha anlıyoruz. IŞİD terör örgütünü Şiiler'in üstüne salacaksın, Suriye' de mezhep savaşını körükleyeceksin. Malatya' ya İsrail'i koruyan füze kalkanı kuracaksın, etrafı temizleyip Gazze' de Hamas'ı sıkıştırıp işgal edeceksin. Maalesef İsrail'in bu çarpık politikalarını Dışişleri Bakanlığı, hükümet okuyamadı.


Şehit Evladımız Berat Sağırkaya’ya Allah’tan Rahmet Diliyorum….


Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde silahlı bir grupla girdiği çatışmada şehit olan Berat Sağırkaya'nın, baba evi olan Çamardı Burç Köyündeki cenazesine katılan Doğan Şafak, “evladımız Berat Sağırkaya’ya Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm halkımıza baş sağlığı diliyorum. Her ne şekilde olursa olsun terörün çirkin yüzünü bir kez daha bu şehidimizle gördük. AKP iktidar partisi olarak, özellikle böyle terör gibi önem taşıyan konularda sağlam ve stratejik adımlar atmalı. Şehidimizin ailesine sabır diliyorum” dedi.

Cumhurbaşkanlığı Seçim Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor…

CHP Niğde Milletvekili Doğan Şafak’ın aralıksız devam eden seçim çalışmaları ile ilgili ise şu bilgileri edindik.

CHP’li Vekil, 22 Temmuz Salı günü, Çiftlik ilçe merkezi, Azatlı, Bozköy ve Divarlı kasabalarında daha sonra Kızılören, Bulduruç köylerinde halkı ziyaret ederek çalışmalar yapmıştır.

23 Temmuz Bor ilçe merkezinde esnafları ziyaret ederek, çalışma temposuna ara vermeyen CHP Niğde Milletvekili Doğan Şafak aynı gün Havuzlu, Gökbez, Postallı, Kızılkapı, Karacaören, Kılavuz, Halaç, Kaynarca, Bahçeli, Kemerhisar köy ve kasabalarında çalışmalarına devam etti.

24 Temmuz Perşembe günü de Niğde merkez ve köylerini ziyaret etti. CHP Niğde Milletvekili Doğan Şafak, Cumhurbaşkanlığı seçimlerini aralıksız olarak sürdürüyor.

 
Editör: TE Bilişim