CHP Gençlik kolları Genel Başkanı Barbaros Dinçer hafta sonu Niğde ziyaretinde Belediye-İş Sendikasında Şube yönetimi ile bir araya geldi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Barbaros Dinçer hafta sonunda Niğde’ye yaptığı ziyarette Belediye İş Sendikasını ziyaret ederek Şube Başkanı Şaban Özkaymak ’tan işçilerin sorunlarını dinledi.

 

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Barbaros Dinçer, parti olarak emeği üstün tuttuklarını belirterek Taşeron sistemine karşı olduklarını iktidara gelmeleri halinde Belediyelerdeki çalışan Taşeron firma işçilerini kadroya alacaklarını söyledi. Dinçer “İzmir Büyükşehir Belediyesinde Taşeron firma bırakmadık, çünkü bunlar emek sömürüsü yapıyorlar hizmeti ranta çeviriyorlar. İşçilerin tamamını sendikalı yaptık, İktidara gelmemiz halinde Türkiye’deki bütün işçileri TBMM kabul edilecek kanunla kadroya alacağız” Dedi. Dinçer Belediye-İş Sendikasının onurlu mücadelesini takdir ettiklerini, Niğde Şubesinin verdiği mücadelede her zaman partilerinin İl başkanlığının ve Gençlik Kollarının yanlarında olacağını dile getirdi.

 

Belediye İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Şaban Özkaymak Gençlik Kolları Genel Başkanının ziyaretinden çok memnun olduğunu bu ziyaretin Sayın Başkanın emeğe ve emekçiye verdiği değeri gösterdiğini söyledi. Özkaymak “ Taşeron sistemi maalesef Ülkemizin kanayan yarası buna bir çare bulunması gerekiyor. Sayın Başkanın Temennileri çok güzel, İnşallah emeğin sömürülmediği iş güvencesinin sağlandığı güzel günler gelir. Belediyede çalışmak Onurlu bir işdir. Ben bu onurlu işçi arkadaşlarım adına sizlere teşekkür ediyorum” dedi. Özkaymak yeni göreve seçilen CHP Niğde Gençlik Kolları Başkanı Esat Güney ’ede başarılar diledi.

 

Editör: TE Bilişim