Devlet Eski Bakanı 17.ve 20. Dönem Niğde Milletvekili Akın Gönen Niğde Üniversitesi'nin AB Komisyonu Kredi Transfer Sistemi Etikeki Diploma Eki Etiketi ve aldığı ödüller dolayısı ile bir mesaj yayınladı. 

Akın Gönen'in mesajı şöyle; 


 03. 07. 1992 tarihinde 3837 sayılı kanunun ek 22. Maddesi ile kurulan Niğde Üniversitesi 2013 yılında yaptığı başarılı çalışmalar sonucu DS Label ödülünü almıştı. Bu yılda A.B. Komisyonu tarafından Avrupa Kredi Tranferi Sistemi Etiketi (AKST) etiketi Diploma Eki Etiketi ve ödüllerini aldığını basından öğrendim. 


Kuruluş kanun tasarısı altında Başbakan Sayın Süleyman DEMİREL 49. Türkiye Cumhuriyeti Hükümetinin Devlet Bakanı ve Hükümet Sözcüsü olarak attığım imza sebebiyle gururum sonsuzdur. Tıpkı bir babanın evladının hayatta üstün başarılı olmasının verdiği hazzı bana yaşatan Üniversitemiz mensuplarını yürekten kutluyorum. 


Kuruluş tarihinden itibaren Niğde ekonomik, sosyal ve kültürel hayatının motor gücü durumunda olan Üniversitemiz Rektör Sayın Adnan GÖRÜR döneminde ekibi ile Üniversite duvarlarını aşarak kentle bütünleşme maharetini gösterip bir ilin gelişme çabasına ne derece de pozitif ve etkin katkıda bulunulabileceğinin de çok güzel bir örneğini ülkemiz genelinde vermektedir.2014 yılını bu ödülle kapatan değerli camiayı tekrar kutluyor bu vesile ile önümüzdeki yıl için de sağlık mutluluk ve başarı dileklerimi sunuyorum.24,12,2014


Akın GÖNEN
Devlet Eski Bakanı
17 ve 20. Dönem 
Milletvekili




Editör: TE Bilişim