CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik saldırıyı kınadı.

Gürer, “Genel Başkanımızı suikastın hedefi yapan  kendisinin ve partimizin teröre karşı net tavrıdır. Terörü ve saldırıyı lanetliyorum. Konvoya saldırıda şehit olan askerimize Allah’tan rahmet diliyor, yakınlarının ve ülkemizin acısını paylaşıyorum” dedi.

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer şöyle devam etti: “Ülkemiz çok yönlü sorunlarla karşı karşıya. Bu aşamada sorumlu bir muhalefet anlayışı ile ülke birliğini sahiplenip, her türlü teröre karşı CHP olarak kararlı duruşumuzu sürdürüyoruz. Mustafa Kemal  ATATÜRK’ün kurucusu olduğu CHP, ülkemizin sorunları karşısında her zaman kararlı , yapıcı ve çözüme yönelik bir duruş sergilemiştir. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu açık olarak CHP’nin teröre karşı  net tavrını dile getirmiştir. Bu kararlı duruş terörün Sayın Genel Başkanımıza yönelmesine neden olmuştur. Aynı zamanda tüm ulusumuza, birlik ve kardeşliğimize de yapılmış bir saldırıdır. Saldırılar Genel Başkanımızı da, Cumhuriyet Halk Partisi olarak  bizleri de mücadelemizden geri bırakamaz. Demokrasi ve Cumhuriyet değerlerini sahiplenirken teröre karşı durmayı, ülke birlik ve dirliğini sahiplenmeyi sürdüreceğiz.”
 
“CİZRE’DEKİ ŞEHİTLERİMİZ İÇİN DUYULAN ACIYI PAYLAŞIYORUM”
Cizre saldırısı ile ilgili de değerlendirmede bulunan Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer her türlü terörü lanetlediklerini ve kınadıklarını bir kez daha vurgulayarak, “Cizre’deki hain saldırıda ilk belirlemelere göre 11 şehidimiz ve 70’i aşkın yaralımız var. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyor, yaşanılan acıyı paylaşıyorum. Ülkemiz zor ve sorunlu bir dönem yaşıyor. Bu süreçte birliğimizi koruyalım, teröre karşı bir ve bütün duralım. Acılarımız ortak, vatan hepimizin. Terör ülkemizde amacına ulaşamayacaktır. Ülkede sorumluluk makamında olanların gerekli önlemleri almaları ve bu bağlamda daha hassas ve dikkatli olunması gereğinden yola çıkarak, sorunun mücadelesi,  iktidarı- muhalefeti ile görüş birliği ve ortak zemin  oluşturularak ve kararlılıkla sürdürülmelidir” dedi.
 
 

 
Editör: TE Bilişim