CHP Niğde Havaalanına ilk uçağı indirdi... AKP'yi tiye aldılar
Niğde Havaalanına ilk uçağı CHP indirdi... Ama deve kesmeyi unuttular...

CHP Niğde İl Teşkilatı, Başbakan Binali Yıldırım’ın yarın katılacağı Niğde il kongresi öncesi yıllardır söz verilmesine rağmen bir türlü yapılmayan havaalanını sembolik panoya yaptıkları uçakla protesto etti.
CHP Niğde İl Teşkilatı, Niğde Ankara yolu üzerinde 1995 yılında temeli atılan Niğde Havaalanı sahasına üzerinde Niğde yazan uçak fotoğraflı pano yerleştirdi. Daha sonra davul zurna ile sembolik olarak uçaktan inen CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem, CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer halkı selamladı.
ESPiRİLERE KONU OLAN HAVAALANI
CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem yaptığı konuşmada: “ Cumhuriyet Halk Partisi ve milletvekilimizle İstanbul’dan Niğde’ye iniş yaptık uçakla. ‘Durmak Yok yola devam dediler’ her seçimlerde söz verdikleri alan işte görüyorsunuz doğal bir havaalanı. Toz ve çimen kokusuyla mükemmel bir havaalanı. KHK gibi OHAL gibi hemen iniyor bir anda yok oluyor. Burada gördüğünüz apronda deve kesecektik sonra vazgeçtik ithal Bizon kesmeye karar verdik ama ithal etler geldiği için ondan da vazgeçtik. Ak Parti hükümetine teşekkür ediyoruz 15 yıldır verdiği sözü tuttuğu için. Yarın Niğde’ye Başbakan Binali Yıldırım Niğde’ye gelecek o gelmeden biz test ettik çok güzel güvenli bir şekilde uçakla indik. Başbakanımızda uçakla inebilir biz test ettik sorunsuz iniş yaptık doğal havaalanına Başbakan Binali Yıldırım’da inebilir. Ayrıca bu doğal havaalanımızın otoparkı da ücretsizdir.” dedi.
SÖZÜNÜ TUTMAYAN AKP'Yİ TİYE ALDILAR
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer ise: “‘1995 yılında temeli atılmıştı. O günden beri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve bakanlar geldiğinde Niğde Havaalanı sözü verdiler. Ama son olarak TBMM’de Ulaştırma Bakanlığına soru önergesi verdik, cevap olarak da Niğde ve Aksaray havaalanının öngörülür bir sürede yapılmayacağını açıkça beyan etti. Niğde halkına gelip söz verip umut vermeyin. Niğde İl Örgütümüz, İlçe başkanlarımız Niğde’ye indirilmeyen havaalanında uçağı sembolik olarak sunduk. Niğde’nin Üniversitesinin, Sanayisinin gelişmesi için şiddetle havaalanına ihtiyaç var. Niğde’ye havaalanı yapılması için Cumhurbaşkanının Niğde’den mi çıkması lazım? Hükümet şunu yaptık bunu yaptık diyor gelişen teknolojiye çağa ayak uydurulması için zaten yapılması gerekiyordu” dedi.
Konuşmaların ardından protestoya katılan CHP’liler davul zurna eşliğinde oynarken, kimileri ise uçakla hatıra fotoğrafı çektirdi.
CHP'nin bu etkinliği sosyal medyada ve ulusal haber ajanslarında büyük ses getirdi. Kaynak: TİYO AJANS
Bor başpınar mah.
5 yıl önce
Harika bi protesto olmuş ayağınıza yüreğinize sağlik. inşAllah bu açıklama gideceği yere giderde gerçeği milletimiz anlar. Yolunuz açık olsun sayın vekilim
Cevapla
Beğendim (1)
Beğenmedim (0)
Borlu
5 yıl önce
Biat etmekten başka vazifesi olmayan devletin imkanlarıyla hacca giden, kul hakkından korkmayan , aldığı maaşı hak etmeyen, memleketine hizmet etmekten çok koltuk sevdasında olan müslüman görünümlü vurgunculardan inanın bıktık.Satan satana ülkenin içi satılmış dışı pazarlanmış uyumaya decam.Bırakın havaalanınından vaçgeçtim ülke içten ve dıştan bu sahtekar müslümanlar tarafından pazarlanıyor.son on yılda içerde malum irticacılar dışarda göz göre göre pyd kuşatmasına ses çıkarmayan biatçı ekip var.Devletin kadroları zayıflatılmış hainler içerden dışardan sarmış eee sonra kandırıldık. Uyumaya devam vatandaş
Cevapla
Beğendim (1)
Beğenmedim (0)
ak partili
5 yıl önce
bir ak partili olarak ömer fethi güreri canı gönülden tebrik ediyorum iktidar kanadına gecerse niğdenin bütün sıkıntıları çözecegine inanıyorum...
Cevapla
Beğendim (1)
Beğenmedim (0)
User1
5 yıl önce
Biri yapacam der yapmaz Gerçi bunlarda havaalanını yapsa maketten yaparlar yaptık diye yuttururlar
Cevapla
Beğendim (1)
Beğenmedim (0)
Göksel eser
5 yıl önce
CHP il başkanı, milletvekili, ve partililer. 1995 yılında tansu çillerin oy için göstermelik attığı temel bu günün parti taşlama aracı oldu. Milletvekili, parti il başkanı ve partililer. Orada bu tiyatroyu sergileyenler 1995 den bu yana nerede idiniz. Bu işin mimarı DYP ye sormadınız, Anavatan-CHP-MHP hükümetine somadınız bu işle alakası olmayan parti ve insanlara sadece boş siyaset yapmak için, oy uğruna çok basitleşiyorsunuz. Aymışlar okul çocukları gibisiniz. B n sizin yerinize olsam anaokullarına öğretmen olur çocuklarla oynarım bu oyunları. Sizler rahmetli şehidimiz Ömer halisdemir i siyasete alet edip halkı da yönlendirme ile havaalanı isteğinde bulundunuz. Ama yetkililerin benim bildiğim tam söz verilmedi. Gözden geçirilmesi, uygunsa proğrama alınabileceği söylendi. CHP li tiyatrocular. Sizde sllah korkusu varmı? Bilmiyorum. ( gerçi çoğunuz ateissiniz) hadi hükümet yaptı. Ne ile yapacak halkın parası ile. Sadece oy için tepinen CHP liler. coğrafya bilginiz varsa Niğde’nin etrafında kaç havalimanı var? Adana, Konya, Kayseri, Nevşehir ve Ankara yani 5 havalimanı sadece Ankara 300 km uzakta diğerleri 1,5-2 saat uzaklıkta. Şimdi Niğde’ye devletin parası ile havalimanı yapılması normal mi? Bu kadar yakın mesafede havalimanı dünyanın hiçbiryerinde yoktur. Ne ABD de nede Avrupa’da. Oynadığınız bu tiyatroya kendiniz bile inanmıyorsunuz. Ama halkı aptal yerine koyuyorsunuz. Ne ağzı kalabalık il başkanınız var öyle. Cumhuriyet tarihinden beri siz ne yaptınız. İşte villa, zimmet rüşvet alan belediye Başkanlarınız, PKK lı cenazesine katılıp salına omuz veren, cenazede gözyaşı döken, taziyelerine giden milletvekilleriniz, ve devletin temeline dinamit koyan teröristlerle bir olanlar sizler değilmisiniz. Madem Türkiye nin menfaatini, büyümesini istiyorsunuz istiyorsanız tabi bırakın adamlar yapıyor işte. Cumhuriyet kurulalı CHP dahil hangi parti bunlar kadar başarılı oldu? Hiç bir. Eğer vataperverseniz bırakın yapsınlar destekleyin bozuldukları gün defedersin. Ayıp yaptığınız sanki 5-10 bin liralık birşey istiyorsunuz. İktidar dyp gibi oy peşinde olsa isteğinizi hemen yetine getirir. Üniversiteye kalkınmaya katkısı da olmaz öğrenci harçlığınız içir buluyor. Yılda 3-4 kez gider belki ama Onuda zengin çocukları. Kalkınmaya gelşnce işadamları zahmet olmazsa para kazandığı yere 1,5-2 saat karayolu ile gelsin. Oy böyle tiyatro ile alınmaz icraatla alınır 94 senedir halk partilerin ne olduğunu biliyor. Böyle basitleşmeyin. Heyecanlı cahil il başkanının arkasına Öner bey de düşmüş üzüldüm. Sayın Niğde halkına saygılarımla.
Cevapla
Beğendim (1)
Beğenmedim (2)
vatandaşş
5 yıl önce
15 yıldır aynı yalan aynı dalavere aynı kandırmaca onlarda onur hasiyet ve utanacak yüzmü var yüzlerine tükürsen yagmur yagıyor diyecek kadar kişliksizler bırak vekilim onları utandıramasın
Cevapla
Beğendim (1)
Beğenmedim (0)
Başpınar mah.
5 yıl önce
Hadi bakalım sayın başbakan vaatlerini yapacaklarını anlattı gitti.havaalanı herzamanki gibi yapilacakmışşşş,hızlı tren nigdeye 20km.uzakliktan geçecekmişşş,en önemlisi akkaya baraji sorunu çözülecekmişşşş.her zamanki gibi soyledi söylefi gitti bizim milletimizde patt pattt alkışlıyor. Memleketimin insanı hiç düşündünüzmü bu zamana kadar kac kez gelindi cumhurbaskanı başbakan bakanları saymak bile istemiyorum. Hepside bu konulardan bahsetti yapılacak dedi. Acaba kendi kendinize sordunuzmu bu zamana kadar neden yapilmadı diye. Tabii bu yapılacakların belli bir başlangıç tarihide yok. Vermedi veremezlerde. Keşke ben yanılıyım bu konuda ama vakit oyalamaktan başka bişey degil. Yapilmayacak bi işi rica ediyorum insanımıza söyleyipte inandırmasınlar. Umarım yapilır bu vaatler ve ben yanılıyor olurum
Cevapla
Beğendim (0)
Beğenmedim (0)
niğdeli
5 yıl önce
bu fikir ömer in aklına gelmez...kutlarım kazım bey..
Cevapla
Beğendim (0)
Beğenmedim (0)

BOR'da Hangi Yatırım Gerçekleştirilmeli... Geliştirilmeli...
Namaz Vakti
26 Mart 2023
İmsak | |||
Güneş | |||
Öğle | |||
İkindi | |||
Akşam | |||
Yatsı |
Takımlar | O | P |
---|---|---|
1. Galatasaray | 25 | 60 |
2. Fenerbahçe | 24 | 54 |
3. Beşiktaş | 25 | 49 |
4. A.Demirspor | 25 | 45 |
5. Trabzonspor | 25 | 44 |
6. Başakşehir | 24 | 41 |
7. Kayserispor | 25 | 38 |
8. Konyaspor | 25 | 34 |
9. Karagümrük | 24 | 31 |
10. Antalyaspor | 25 | 28 |
11. Alanyaspor | 25 | 28 |
12. Sivasspor | 25 | 27 |
13. Kasımpaşa | 25 | 26 |
14. Gaziantep FK | 25 | 25 |
15. Ankaragücü | 24 | 25 |
16. İstanbulspor | 24 | 24 |
17. Giresunspor | 24 | 23 |
18. Hatayspor | 24 | 23 |
19. Ümraniye | 25 | 22 |
Takımlar | O | P |
---|---|---|
1. Samsunspor | 27 | 57 |
2. Eyüpspor | 26 | 53 |
3. Sakaryaspor | 27 | 49 |
4. Pendikspor | 26 | 47 |
5. Keçiörengücü | 27 | 47 |
6. Rizespor | 25 | 46 |
7. Manisa FK | 26 | 42 |
8. Bodrumspor | 26 | 41 |
9. Boluspor | 26 | 41 |
10. Bandırmaspor | 26 | 40 |
11. Göztepe | 26 | 38 |
12. Tuzlaspor | 27 | 28 |
13. Altay | 27 | 25 |
14. Adanaspor | 27 | 25 |
15. Erzurumspor | 25 | 24 |
16. Altınordu | 26 | 20 |
17. Gençlerbirliği | 26 | 18 |
18. Denizlispor | 27 | 17 |
19. Yeni Malatyaspor | 27 | 16 |
Takımlar | O | P |
---|---|---|
1. Arsenal | 28 | 69 |
2. M.City | 27 | 61 |
3. M. United | 26 | 50 |
4. Tottenham | 28 | 49 |
5. Newcastle | 26 | 47 |
6. Liverpool | 26 | 42 |
7. Brighton | 25 | 42 |
8. Brentford | 27 | 42 |
9. Fulham | 27 | 39 |
10. Chelsea | 27 | 38 |
11. Aston Villa | 27 | 38 |
12. Crystal Palace | 28 | 27 |
13. Wolves | 28 | 27 |
14. Leeds United | 27 | 26 |
15. Everton | 28 | 26 |
16. Nottingham Forest | 27 | 26 |
17. Leicester City | 27 | 25 |
18. West Ham United | 26 | 24 |
19. Bournemouth | 27 | 24 |
20. Southampton | 28 | 23 |
Takımlar | O | P |
---|---|---|
1. Barcelona | 26 | 68 |
2. Real Madrid | 26 | 56 |
3. Atletico Madrid | 26 | 51 |
4. Real Sociedad | 26 | 48 |
5. Real Betis | 26 | 45 |
6. Villarreal | 26 | 41 |
7. Athletic Bilbao | 26 | 36 |
8. Rayo Vallecano | 26 | 36 |
9. Osasuna | 26 | 34 |
10. Celta Vigo | 26 | 34 |
11. Mallorca | 26 | 32 |
12. Girona | 26 | 31 |
13. Getafe | 26 | 29 |
14. Sevilla | 26 | 28 |
15. Cadiz | 26 | 28 |
16. Real Valladolid | 26 | 28 |
17. Espanyol | 26 | 27 |
18. Valencia | 26 | 26 |
19. Almeria | 26 | 26 |
20. Elche | 26 | 13 |