Ziyaret kapsamında Niğde Gençlik Kolları Başkanı Ozan Sakarya,Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kadir Uygur,Gençlik Kolları Önceki Dönem Başkanı Ufuk Kanbur ve gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri Mehmet Bayraktar,Cemil Atila,Abdullah Güneş,Mehmet Çelik,Umur Özcan ve partili gençler eşlik etti.

CHP İl Başkanlığını ziyaret eden gençler İl Başkanlığında Türkiye, Niğde ve parti gündemini değerlendirdiler. Aktaş Belediye Başkanı Yaşar Çamur'u ziyaret eden CHP'li gençler Başkan Çamurdan kasaba hakkında yaptığı çalışmaları dinlediler ve başarılar dilediler. Kemerhisar Belediyesini ziyaret eden CHP Gençlik Kolları Belediye Başkanı Beytullah Kirazcıdan Kemerhisar’ın tarihini ve kültürel dokusunu ilgili bilgi aldılar.

Yaz aylarında yapılan  Tyana Festivali hakkında ve yerel yönetimde Tyana Modelini bilgi edindiler.

Niğde Şehit Aileleri Derneği, Niğde Harp Malülü Gaziler Derneği, Bor İlçe Başkanlığı ve son durak Niğde Şehitliğini ziyaret eden CHP Gençlik Kolları MYK Üyesi Kemal Güneri 'bizler ülkesini en çok seven insanlarız,CHP tarihinde toprak kaybetmek yok aksine toprak kazanmak vardır.Vatanımız için canlarını veren asker ve polislerimize Allahtan rahmet, kalanlarına sabır diliyorum' şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim