Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Başkanı Ozan Sakarya yaptığı basın açıklamasında ; "Son günlerde Akp Gençlik Kolları genel merkezinin trol projesine üzülerek gördük ki Niğde teşkilatıda eşlik etmiş.

Niğde'li doğmuş, Niğde'nin yiğitliği, kültürü ile büyütülmüş bu toprakların evladıyım. Keşke Yunan galip gelseydi diyenleri dinleyerek değil, Seyit onbaşının, Niğde'li Ali'nin, Niğde'den katılım sağlayan Sivas Kongre delegeleri Halit Mengi ve Mustafa Soylu'nun düşman işgaline direnen kahramanlık öyküleriyle büyümüş bir Niğde'liyim. 

YETİM ŞEHİR NİĞDE

Aynı şehrin insanları olarak değerli arkadaşlarımdan bu yapay gündeme ortak olmaları yerine son 20 senedir sürekli genç nüfus kaybeden,çiftçiliği bırakıp diğer şehirlerde iş bulmaya çalışan genç arkadaşlarımızın,ilimizde gençlerin zaman geçireceği sosyal hayatın eksilerde olmasını, pandemi döneminde EBA’ya erişemeyen genç kardeşlerimizin,torpili olmayıp sen bizden değilsin diyerek ötekileştirilen gençlerimizin,yetim şehrimizin sorunlarını dile getirmelerini ve kalkınması için iktidar vekillerine , bakanlarına , Cumhurbaşkanlarına soru sormalarını beklerdik.

Niğde'ye Değer Vekil Uzkurt İle Geliyor Niğde'ye Değer Vekil Uzkurt İle Geliyor

ERMENİ SOYKIRIMI İDDİASI EMPERYALİST BİR YALANDIR!

Emperyalizme tarihin en büyük tokatını atmış Atalarımızın kurduğu partinin bir ferdi olarak "Ermeni Soykırımı iddiaları emperyalist bir yalandır ! diyor ve demekten asla çekinmiyoruz.Çünkü;bizler tarih boyunca emperyalizme karşı çıkmış ve onu yenmiş bir gelenekten geliyoruz.Doğuda Pkk terör örgütünün kazdığı hendeklere valilere görmeyin talimatını vermeyi,şehirlerimizi parsel parsel Feto terör örgütüne temin etmeyi,borçlarını ödeyemeyip kendini asan , eşine pazar parası veremeyip intihar eden ve cebinden para çıkmayan insanlarımızı, KPSS Türkiye birincisi olup atanamayan gençlerimizi emin olunuz ki Millet İttifakı iktidarında görmeyeceksiniz" dedi. 

SİZ BUNLARLA NE ZAMAN YÜZLEŞİRSİNİZ?

Ozan Sakarya açıklamasının devamında;  Gönül ister ki, Pandemi yönetimini eline yüzüne bulaştıran, vatandaşı evine ve yoksulluğa hapsederken lebaleb kongreler yapan AKP hükümeti, trolleri aracılığıyla suni gündem yaratmayı bırakıp insanımızın derdine çözüm bulsun. Aş yok, İş yok, Aşı yok, 128 milyar $ yok, Millete acil destek paketi yok,  ABD’ye doğru dürüst bir kınama yok, Ortada ciddi bir hükümet yok,
Yok da yok, yok da yok... Siz Bunlarla Ne zaman Yüzleşirsiniz? " diyerek açıklamasını tamamladı. 

Editör: TE Bilişim