Cumhuriyet Halk Partisi Niğde Gençlik Kolları İl Başkanlığına Ersin Ağbulut atandı. 

Haber: Selim GÖKEL

CHP Gençlik Kolları Niğde İl Başkanı Gafur Ateş, milletvekili seçiminden sonra istifa etmişti.  Gafur Ateş'in istifasının ardından CHP Gençlik Kolları Niğde İl Başkanlığına Ersin Ağbulut atandı. 

Yeni Gençlik Kolları İl Başkanı Ersin Ağbulut yaptığı açıklamada;   Daha çok küçük yaştan beri emek harcadığımız mücadele ettiğimiz haklı davamızın peşinden gittiğimiz ben ve arkadaşlarıma bugünden itibaren bir söz hakkı daha verilmiştir.
Bugünden itibaren Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Niğde İl Başkanlığı görevine atanmış bulunmaktayım. Öncelikle bu şerefli görev için her daim desteğini hiç eksik etmeyen bu partinin ve dolayısıyla Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün askerleri olan gençlik kollarının her bir bireyine , inanç ile yürüdüğümüz bu yolda gençliğin her ne olursa olsun yanında olan Sayın Genel Başkanım İrfan İnanç Yıldız'a , bana ve ekibime bu haklı davamda sahip çıkan yol arkadaşım her daim desteğini arkamda hissettiğim Sayın Gafur Ateş'e , İl Başkanım Sayın Erhan Adem ve tüm il yönetimine , Merkez İlçe Başkanım Sayın Mahir Kızıltan ve tüm Merkez ilçe yönetimine, bu partinin en emektar yorulmayan, yılmayan mücadeleden asla pes etmeyen annelerimiz Kadın Kolları Başkanı sayın Nevriye SAYIN a ve tüm Kadın Kollarına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. El ele kol kola omuz omuza hep birlikte Mustafa Kemal ve arkadaşlarının yolunda sonuna kadar yılmadan , pes etmeden mücadele edeceğimize ben ve arkadaşlarım adına NAMUS ve ŞEREF sözü veriyorum"dedi. 




Editör: TE Bilişim