Murat Zeren Başkanlığındaki Niğde Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi yönetimi, Şafak’ı ziyaret etti.

 

CHP Niğde Milletvekili  Doğan Şafak,  Niğde Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi heyetini TBMM’deki makamında ağırladı. Şafak, esnafın özellikle kredi  borçlarının geri ödenmesinde yaşadığı sıkıntının farkında olduğunu belirterek,   AKP iktidarında bütün toplum kesimlerinin  olduğu gibi esnafın durumunun da sıkıntıda olduğunu vurguladı.

 

Doğan Şafak, her zaman bir ayağının Niğde’de olduğunu, özellikle esnafla iç içe olduğunu anlattı. Şafak, esnafın sorunlarını bildiğini, aslında Niğdeli esnafın sıkıntılarının da genel olarak Türkiye’deki esnaftan farklı olmadığını belirtti.  AKP iktidarında toplumun her kesiminin olduğu gibi esnafın da geriye gittiğinin altını çizdi.

 

Niğde Milletvekili Doğan  Şafak, AKP’nin esnafı “oy deposu” gibi görmesinin ne kadar yanıltıcı olduğunun seçimlerde ortaya çıkacağını söyledi. Şafak, “Esnaf AKP’nin kendisine bir hayrı olmadığını çoktan görmüştür. Ama AKP bu gerçeği henüz görememiştir” dedi.

 

Doğan Şafak, esnaf heyetinin anlattığı sorunları da tek tek not aldı.

 

Niğde Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi heyeti kendilerini her zaman destekledikleri için Şafak’a teşekkür ederken, Atatürk’ün resmi dokunmuş bir halı hediye etti.

 

Editör: TE Bilişim