Seçimlere sayılı günler kala, CHP’li Doğan Şafak memleketi Çamardı’da gövde gösterisi yaptı. Bölgeye özgü projeleriyle Çamardılılardan tam destek aldı.

 

Seçimlerde son viraj dönülürken, 07 Haziran’da yapılacak genel seçimler öncesi siyasi partiler son çalışmalarını yapıyor.

Seçimlerde belirleyici rolü olan, Niğde merkez dahil olmak üzere değişik illerde yaşayan Çamardıların desteğini her daim yanında gören CHP, yapılan son kamuoyu yoklamalarında birinciliği kimseye bırakmıyor.

Çamardı ilçe merkezi dahil köylerinden % 50’nin üstünde oy hedefi ile çalışmalarını sürdüren CHP, bu seçim hedefini gerçekleştirecek gibi görünüyor.

CHP Niğde Milletvekili olan aynı zamanda Çamardılı Doğan Şafak, Cuma günü partisiyle Çamardı’ya çıkarma yaparak, hemşerileriyle buluştu.

Çamardılıların yoğun ilgi gösterdiği ziyaret bir anda açık hava mitingine dönüştü. Aladağlar Göl Projesi ile istihdam müjdeleri Çamardılılardan tam not aldı.

Göl Projesi Çamardı’nın Çehresini Değiştirecek…

Geçtiğimiz 4 yıl boyunca CHP adına Niğde Milletvekilliği yapan CHP’li Şafak, Çamardı’yı da en iyi şekilde temsil ettiğini ifade ederek; “ 4 yıl boyunca, bölge ayırmaksızın,partili partisiz tüm Niğdelileri temsil ettim. Niğde’nin iktisadi kalkınması için Çamardı’nın da iktisadi kalkınmasının şart olduğunu görüyorum. Bu eksende Çamardı’da Aladağların eteklerine kurulacak, Göl Projesi ile yüzlerce kişiye istihdam kapısı açılacaktır. Bununla birlikte bölgenin doğal güzellikleri, turizme ve ekonomiye artı değer kazandıracaktır. Bu projemiz genel politikalarımıza paralel olup, bölgenin vizyonunu değiştirecektir” dedi.

Emeklilerin Umudunu Gerçek Kılacağız…

CHP’li Şafak, seçim çalışmalarında yoğun efor sarf ettiklerini ama asla yorulmadıklarını vurgulayarak; “Halkımızın CHP’den beklentileri var. CHP’den istekleri var. Umudu, ekmek beklentisi var! Böylesine bir atmosferde herkesin umudu olmak bizlere sinerji verir. Ayın sonunu getiremeyen emeklilerimizin, mutfak harcamalarını sürekli kısmaya çalışan ev hanımının, 2. Öğretimde harcımı nasıl ödeyeceğim diyen öğrenci kardeşlerimizin beklentilerini boşa çıkarmayacağız. Emeklilere yılda 2 maaş ikramiye vereceğiz! İntibah yasasını çıkaracağız. Sosyal yardımları iki katına artıracağız. 2. Öğretimde harçları tamamen kaldıracağız. Bugün Çamardı’dayız ama nereye gidersek gidelim herkesin umuduyuz, bu umutlar boşa çıkmayacak!” dedi.

Merkez Türkiye’nin Merkezlerinden Birisi Niğde’dir…

CHP’li Şafak, partisinin ekonomik politikalarının büyük bir ilginin olduğunu ve kamuoyu tarafından benimsendiğini aktararak; “Liderimiz Sayın Kılıçdaroğlu’nun geçtiğimiz günlerde açıkladığı Merkez Türkiye projesi kamuoyunda büyük heyecan yaratmıştır. Bu projenin detayları her geçen gün ortaya çıkmaktadır. Bu proje aslında tüm Türkiye’yi kapsamaktadır! Hiç kuşkusuz coğrafi, lojistik ve stratejik konumu itibariyle Niğde bu projenin merkezkaç kuvvetlerinden birisi olacaktır! Bu yüzden CHP iktidarlığında Niğde ekonomisi Türkiye ekonomisinin üstünde oranlarla büyüyeceğini şimdiden müjdeleyebilirim” diyerek, partisine destek istedi.

 

 

Editör: TE Bilişim