Niğde yine şehit haberi ile acıya boğuldu. CHP Milletvekili adayları Ömer Fethi Gürer, Dr Sevgi Özbek ve Ramazan Ertan yaptıkları açıklamada” acımız çok büyük, terörü lanetliyoruz, şehidimize Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Acısını paylaşıyoruz”dediler.

Teröre karşı bir bütün olarak mücadele edilmesi gerektiğini ve terörün CHP İktidarında mutlaka sona erdirileceğini ifade ettiler.


 CHP Milletvekili adayları adına konuşan  CHP 1 Sıra  milletvekili adayı  Ömer Fethi Gürer’de Van’da  Altunhisar Yakacık’tan Polis Memuru Yusuf Diri’nin şehit edildiğini ve acıyı yüreklerinde hissettiklerini ifade etti. CHP Milletvekili adayı   Ömer Fethi Gürer terörü lanetlediklerini  belirterek  terörün mutlaka bitirilmesi gerektiğine vurgu yaptı. “Her şehit haberinde içimiz kan ağlıyor” dedi. 


CHP Niğde 1. Sıra milletvekili adayı Ömer Fethi Gürer anaları ağlatmadık diyenlerin bugun ülkeyi getirdiği durumunun düşündürücü olduğunu söyledi.

 Gürer, şöyle dedi-“ Türkiye bir dönüm noktasındadır. Ülkemiz 1 Kasım 2015 Genel seçimlerine doğru yol alırken sorunlarımız büyümektedir. Ülkemizde terör tırmanması 7 Haziran seçimlerinden sonra olmuştur. CHP gidişin sorunların katlandığı bir noktaya erdiğini fark ederek ”Önce Türkiye,Önce Birlik” diyerek sorunları aşmak adına  elini taşın altına koymaktadır. Ülke birliği dirliği için, kardeşçe yaşanması için, şehit haberlerinin sona ermesi için ne gerekirse o yapılmalıdır. CHP ülke bütünlüğünün korunması, terörün sona ermesi adına gereken her çalışma ve çabayı göstermekte ve göstermeye devam edecektir. Bundan sonrada bu anlayışını sürdürecektir. Ülkemiz istikrara kavuşması, terörün sona erdirilmesi, yurt içi yurt dışı sorunların aşılması başlıca hedefimizdir. Toplumsal barış ve huzur, son zamanlarda hiç olmadığı kadar büyük bir tehlike içindedir. Nerede ise her gün güvenlik güçlerimiz ile ilgili şehit haberleri gelmektedir. Bu kere Altunhisar Yakacık’ta hemşerimiz Yusuf Diri şehit olduğu haberi ile büyük bir üzüntü yaşadık. Şehidimize Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum.  Terör mutlaka sona erdirilmesi ve ülkemiz bölünmez bütünlüğü ile geleceğe ulaşması için gereken her çaba ve çalışma içinde olacağız” dedi.


Editör: TE Bilişim